29 Ιουλ 2013

Στην εντατική από τσίμπημα μέλισσας 37χρονος γεωπόνος-αγρότης από την Κάριανη

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Καβάλας σε καταστολή, νοσηλεύεται από το απόγευμα του Σαββάτου αγρότης 37 ετών από την Κάρυανη.


Ο άτυχος άνδρας που είναι γεωπόνος αλλά ασκεί το επάγγελμα του αγρότη, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καβάλας μετά από τσίμπημα μέλισσας. Πιθανότατα λόγω αλλεργικού περιστατικού η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση.

Οι πρώτες βοήθειες του προσφέρθηκαν σε φαρμακείο της Τούζλας όπου αρχικά βρέθηκε. Εκείνη την ώρα είχε τις αισθήσεις του, συνομιλούσε με τους γύρω του. Στη συνέχεια με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καβάλας. Εκεί τα πράγματα έγιναν μέσα σε λίγη ώρα πολύ δύσκολα με αποτέλεσμα να εισαχθεί στη ΜΕΘ όπου νοσηλεύονταν ακόμη και χθες το βράδυ. Η κατάσταση του ήταν στάσιμη.

Ο 37χρονος φέρεται να δήλωσε (πριν η κατάσταση του επιδεινωθεί) ότι κι άλλες φορές τον είχε τσιμπήσει μέλισσα χωρίς όμως ιδιαίτερες συνέπειες. Οι γιατροί εξετάζουν το ενδεχόμενο το τσίμπημα να μην ήταν από μέλισσα, ψάχνουν γενικότερα το περιστατικό λόγω της σοβαρότητας του. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος άνδρας μέσα σε όλα τα άλλα που έγιναν μετά το τσίμπημα έπαθε και έμφραγμα! Εργάζονταν σε αγροτική έκταση δίπλα στο χωριό της Κάρυανης.