18 Ιουν 2013

Ποδηλατοπορεία από το Δημαρχείο της Δράμας

Γιατί η  ζωή είναι συναρπαστική χωρίς εξαρτήσεις

Με στόχο να αποδείξει  ότι η ζωή είναι συναρπαστική μακριά από εξαρτήσεις, ο Δήμος Δράμας  επιχειρεί να δώσει άλλη διάσταση στην παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών.


Μπροστά σε ένα  έντονο και πολυδιάστατο  πρόβλημα όπως αυτό των ναρκωτικών ο Δήμος μας  αναλαμβάνει πρωτοβουλία και σε συνεργασία με συλλογικούς φορείς και κοινωνικές δομές, προκαλεί την  ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και αναδεικνύει την αξία της πρόληψης, ιδιαίτερα στους νέους.

Στα πλαίσιο των Ελευθερίων με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Δράμας σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας «Η Δράση» Δράμας,  το Θεραπευτικό Πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ και τις Μαθητικές Κοινότητες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, διοργανώνουν την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013 και ώρα 8μ.μ Ποδηλατοπορεία με κεντρικό μήνυμα «Η Δύναμη ν’ αλλάζεις».

Στην δράση συμμετέχει και η Πρωτοβουλία Πεζών και Ποδηλάτων Δράμας.

Αφετηρία της ποδηλατοπορείας θα  είναι το Δημαρχείο και οι εγγραφές θα ξεκινήσουν μια ώρα πριν την έναρξη. Ο Τερματισμός θα γίνει στην περιοχή της ανάπλασης του χειμάρρου της Καλλιφύτου και θα ακολουθήσει συναυλία με το νεανικό μουσικό συγκρότημα «believe.».

Στο πλαίσιο της κοινωνικής αυτής δράσης δείχνουμε για μία ακόμη φορά ότι η κοινωνία μας είναι αλληλέγγυα και συγκεντρώνουμε προαιρετικά, σχολικά είδη για ευπαθείς και ευάλωτες οικογένειες.