18 Ιουν 2013

Ολοκλήρωση του προγράμματος προληπτικής οδοντιατρικής του Δήμου Δράμας

Ο Δήμος Δράμας ενισχύει  συνεχώς το πρόγραμμα κοινωνικών  παροχών  προς τους συμπολίτες μας αναπτύσσοντας ένα πλέγμα δωρεάν υπηρεσιών που διευκολύνουν και στηρίζουν τις οικογένειες της πόλης μας.


Εκατοντάδες μικροί μαθητές των νηπιαγωγείων του Δήμου Δράμας  συμμετείχαν στο πρόγραμμα δωρεάν προληπτικής οδοντιατρικής που υλοποίησε για πρώτη φορά ο Δήμος μας με το τμήμα Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, σε συνεργασία με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Ν. Δράμας, το Σύλλογο «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και τη Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία χαρίζοντας χαμόγελα και φανερή ικανοποίηση σε γονείς και νήπια.  Κατά τη διάρκεια του προγράμματος η Κινητή Μονάδα Οδοντιατρικής του συλλόγου «Το Χαμόγελου του Παιδιού», στελεχωμένη με εξειδικευμένο προσωπικό και εθελοντές οδοντιάτρους της περιοχής μας, επισκέφθηκαν 35 Νηπιαγωγεία του Δήμου Δράμας, το Ιατροκοινωνικό Κέντρο και το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων, παρέχοντας δωρεάν προληπτική εξέταση σε 837 παιδιά.