18 Ιουν 2013

Επιθεώρηση εργασιών στο νέο κυκλικό κόμβο στην περιοχή του ξενοδοχείου «Κούρος»

Την Τρίτη 18 Ιουνίου ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας, Γιάννης Ξανθόπουλους, συνοδευόμενους από στελέχη της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Δράμας, πραγματοποίησε επιθεώρηση των εργασιών που βρίσκονται σε εξέλιξη για τη διαμόρφωση του νέου κόμβου στην περιοχή του ξενοδοχείου «Κούρος».


Επισημαίνεται πως ο παραπάνω κόμβος αποτελεί το σημείο σύνδεσης της υπό κατασκευή νότιας Περιφερειακής Οδού της Δράμας με την Εθνική Οδό Δράμας-Καβάλας και την Εθνική Οδό Δράμας-Ξάνθης.

Στις δηλώσεις του ο κ. Ξανθόπουλος τόνισε: «Ο κυκλικός αυτός κόμβος έχει ήδη δοθεί στην κυκλοφορία εδώ και δέκα ημέρες και εξυπηρετεί τους συμπολίτες μας. Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθούν και οι εργασίες διαγράμμισης και ηλεκτροφωτισμού, ενώ πολύ σύντομα θα γίνει και η σύνδεση του κόμβου με τη νότια Περιφερειακή Οδό της Δράμας, που ολοκληρώνεται το αμέσως επόμενο διάστημα.

Θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή των οδηγών στο θέμα της προτεραιότητας που ισχύει στον κόμβο. Όπως είναι προφανές και από τη σχετική σήμανση, προτεραιότητα στη διέλευση έχουν όσοι βρίσκονται ήδη μέσα στον κόμβο. Επομένως όσοι επιθυμούν να εισέλθουν σε αυτόν πρέπει να παραχωρούν προτεραιότητα. Δυστυχώς κατά τις πρώτες ημέρες λειτουργίας διαπιστώσαμε ότι σε πολλές περιπτώσεις αυτό δεν τηρήθηκε από τους εισερχόμενους οδηγούς, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος.

Παράλληλα βέβαια με τα έργα για την παράκαμψη της Δράμας πραγματοποιούνται και τα έργα για την παράκαμψη του Κάτω Νευροκοπίου, που περιλαμβάνουν και την κατασκευή της γέφυρας επί του χειμάρρου Λευκογείων. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως η επίσημη τελετή θεμελίωσης της παράκαμψης Νευροκοπίου θα λάβει χώρα εντός της εβδομάδας».

            Από το Γραφείο Τύπου

της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας


1 ΣΧΟΛΙΑ:

Ανώνυμος είπε...

λειτουργικός ο κόμβος ,αλλά εχώ πετύχει δύο οδηγούς να πηγαίνουν ανάποδα(στρίβοντας δηλαδή για Χωριστή πριν το κόμβο!)Παναγιά μου!
Λένα