24 Μαΐ 2013

Εκδηλώσεις στο Μουσικό Σχολείο Δράμας


Το Μουσικό Σχολείο Δράμας σας καλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση μνήμης για την Άλωση της Πόλης, που συνδιοργανώνουν τα προσφυγικά Σωματεία της πόλης μας.

           
Συμμετέχουν η χορωδία του Παμμικρασιατικού Συλλόγου Δράμας και η ορχήστρα παραδοσιακής μουσικής του Μουσικού Σχολείου, υπό τη διεύθυνση του καθηγητή Νικολάου Γιαμαλή. Τη διδασκαλία του ορχηστρικού συνόλου  ανέλαβαν οι καθηγητές, Κωνσταντίνος Παυλίδης, Εμμανουήλ Παργεντάκης και Ανδρέας Τριανταφυλλίδης. Επίσης θρήνους για την Πόλη θα ερμηνεύσει ο καθηγητής Νικόλαος Αφεντούλης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Τετάρτη 29 Μαΐου 2013 και ώρα 19:30, στην Αίθουσα Δραμινών Πολιτών της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας (Αμφιθέατρο Διοικητηρίου).


Ο Κλάους Κένεθ στο Μουσικό Σχολείο Δράμας

Το Μουσικό Σχολείο Δράμας και η εφημερίδα Πρωινός Τπος  της Δράμας σας καλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση – συζήτηση με θέμα «Από τη σκιά της πλάνης στο φως της Ορθοδοξίας».
             
Ο ομιλητής, Κλάους Κένεθ, γεννημένος το 1945, πέρασε πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια, σημαδεμένα από εγκατάλειψη, κακοποίηση, χρήση ουσιών, καταχρήσεις και φυλακίσεις. Τώρα, μετά από περιπλάνηση στον Ισλαμισμό, τον Ινδουισμό και το Βουδισμό, αφηγείται τις συγκλονιστικές λεπτομέρειες της μεταστροφής του στο Χριστό της Ορθόδοξης παράδοσης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Μαΐου 2013 και ώρα 19:30, στο Αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Δράμας.

Σημειώνεται ότι τα λόγια του ομιλητή θα μεταφράζονται στα ελληνικά.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.