27 Μαΐ 2013

Συμμετοχή της Π.Ε. Δράμας στο διεθνές φεστιβάλ γαστρονομίας του Bansko

Η Περιφερειακή Ενότητα Δράμας συμμετείχε στο διεθνές φεστιβάλ γαστρονομίας, που διοργανώθηκε από το Δήμο του Bansko στη Βουλγαρία στις 25 και 26 Μαΐου 2013.

Η συμμετοχή της Π.Ε. Δράμας πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του διασυνοριακού προγράμματος που υλοποιείται από κοινού με το Δήμο Belitsa της γειτονικής χώρας, με στόχο την καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας μέσω της προώθησης της υγιεινής διατροφής και της άθλησης.


Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας, Γιάννης Ξανθόπουλος, μετά την επίσκεψή του στους χώρους του φεστιβάλ γαστρονομίας δήλωσε: "Είχαμε την ευκαιρία μέσα από αυτό το φεστιβάλ να προωθήσουμε τα προϊόντα του τόπου μας, προβάλλοντας την ποιότητα και την ποικιλία τους. Βλέπουμε πως η υγιεινή διατροφή αποκτά όλο και μεγαλύτερη απήχηση και σε αυτό το πλαίσιο τα ελληνικά διατροφικά προϊόντα, και βέβαια και τα εξαιρετικά προϊόντα των τοπικών παραγωγών, αξίζουν την προσοχή και την υποστήριξή μας. Η Περιφερειακή Ενότητα Δράμας και η Περιφέρεια ΑΜ-Θ συνολικά βρίσκονται πάντα δίπλα στους παραγωγούς μας και στην προώθηση των προϊόντων τους".