15 Απρ 2013

Υλοποιήθηκαν οι συντονισμένες ταυτόχρονες δράσεις καθαριότητας του Δήμου Δράμας


Υλοποιήθηκαν την Κυριακή  με τη συμμετοχή πολιτών και συλλόγων  οι συντονισμένες ταυτόχρονες δράσεις καθαριότητας  του Δήμου Δράμας.

    
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι προγραμματισμένες δράσεις καθαριότητας  του Δήμου της Δράμας την Κυριακή 14 Απριλίου στο πλαίσιο της πανελλαδικής  καμπάνιας με τίτλο «Let’s  do it ».

Όλοι οι Δραμινοί που συμμετείχαμε στην προσπάθεια αποδείξαμε  ότι μπορούμε να συνεργαστούμε και να συντονιστούμε πετυχαίνοντας ένα κοινό στόχο, μία Δράμα πιο  ελκυστική και πιο καθαρή με ενεργούς και ευαισθητοποιημένους πολίτες.
  
Από το πρωί της Κυριακής πολίτες και σύλλογοι ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Δήμου Δράμας συμμετείχαν στην ταυτόχρονη προσπάθεια καθαρισμού, σε περιοχές όπως το πάρκο της Αγίας Βαρβάρας, ο  Ξηροπόταμος, ο Νικοτσάρας, η  Τσόρλα, το Δασύλλιο της Καλλιφύτου  κ.ο.κ.
  
Ο Δήμος Δράμας ευχαριστεί όλους τους πολίτες που συμμετείχαν σε αυτή τη συντονισμένη προσπάθεια και καλεί, κάθε εθελοντική οργάνωση, κάθε φορέα και κάθε πολίτη να δηλώσει συμμετοχή, στις επόμενες συλλογικές δράσεις.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ