18 Απρ 2013

Ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Δράμας παρέδωσε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο τα προϊόντα που συγκέντρωσε


Δεκάδες συσκευασίες προϊόντων καθημερινής χρήσης παρέδωσε στο κοινωνικό παντοπωλείο την Τετάρτη 17 Απριλίου 2013, ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Δράμας ο οποίος συγκέντρωσε τα προϊόντα κατά την διάρκεια του…


…τουρνουά Κοινωνικής Αλληλεγγύης  που πραγματοποιήθηκε στις 13 και 14 Απριλίου 2013 με την στήριξη του Δήμου της Δράμας. Τα προϊόντα συγκεντρώθηκαν από τους φίλους και τα μέλη του συλλόγου αντισφαίρισης στον χώρο των γηπέδων αντισφαίρισης της ανάπλασης του χειμάρρου Καλλιφύτου.

Το τουρνουά διοργανώθηκε στα πλαίσια του εορτασμού των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Δράμας. Με αυτήν την πρωτοβουλία κλήθηκαν αθλητές, φίλοι  του τένις και όλοι οι Δραμινοί  για την έμπρακτη παροχή βοήθειάς στην προσπάθειά  που είχε  για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης όπως χαρτικά, απορρυπαντικά και βρεφικά προϊόντα.

Η πρωτοβουλία του Συλλόγου Αντισφαίρισης Δράμας που αξίζει συγχαρητήρια στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία και κατέδειξε ότι οι συμπολίτες μας συνεχίζουν, παρά τις δυσκολίες  να δείχνουν έμπρακτη την αλληλεγγύη τους, στις ομάδες του πληθυσμού που πλήττονται περισσότερο από την  οικονομική κρίση.