27 Φεβ 2013

Δράμα: Έκλεψε τις εισπράξεις της εταιρίας που εργάζεται και κατήγγειλε ληστεία!


Μια ευφάνταστη ιστορία επικαλέστηκε ένας 39χρονος υπάλληλος εταιρίας, προκειμένου να υποστηρίξει ότι έπεσε θύμα ληστείας και να δικαιολογήσει την υπεξαίρεση των εισπράξεων της εταιρίας.


Πιο συγκεκριμένα, σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δοξάτου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δράμας, σε βάρος 39χρονου ημεδαπού, για ψευδορκία, υπεξαίρεση και κινητοποίηση Αρχής.

Ειδικότερα, ο 39χρονος, κατήγγειλε στις Αστυνομικές Αρχές ότι την 7-12-2012 το απόγευμα, σε επαρχιακή οδό της Δράμας, δύο άγνωστοι δράστες, τοποθετώντας κάθετα στο δρόμο μία δίκυκλη μοτοσικλέτα, τον ανάγκασαν να ακινητοποιήσει το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε και με την απειλή κυνηγετικού όπλου αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 4.550 ευρώ και το κινητό του τηλέφωνο.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε και την αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο δράστης, κατήγγειλε ψευδώς στις Αστυνομικές Αρχές το παραπάνω περιστατικό ληστείας, με σκοπό να υπεξαιρέσει το χρηματικό ποσό των 4.550 ευρώ, που προερχόταν από τις εισπράξεις της εταιρείας, στην οποία και εργαζόταν.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα. Εισαγγελέα πλημμελειοδικών Δράμας, ενώ την προανάκρισης ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Δοξάτου Δράμας.

www.xanthipress.gr