7 Δεκ 2012

Χιλιάδες επισκέπτες καθημερινά ζούνε το αυθεντικό Χριστουγεννιάτικο παραμύθι της Ονειρούπολης


Την Τετάρτη 5 και την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου η Ονειρούπολη κατακλύστηκε από κόσμο από το πρωί μέχρι το βράδυ. Στην διάρκεια του διημέρου, μαθητές και εκπαιδευτικοί από  τουλάχιστον 12 Δημοτικά Σχολεία και Παιδικούς  Σταθμούς, από το Παρανέστι και την Νικήσιανη μέχρι τις Σέρρες επισκέφθηκαν την Ονειρούπολη και ταξίδεψαν στο Χριστουγεννιάτικο όνειρο.


Το αστέρι της Ονειρούπολης έλαμψε ζωηρά και έδειξε το δρόμο στους επισκέπτες που έρχονται από κάθε γωνιά της Ελλάδας   για να ζήσουν καθημερινά την φαντασμαγορία, το θέαμα και την μαγεία της αυθεντικής Χριστουγεννιάτικης πολιτείας…

Η Έκθεση χειροποίητης κούκλας στο φουαγιέ  του Δημαρχείου  συνόδευσε στην διάρκεια του διημέρου τις δράσεις και το πρόγραμμα της Ονειρούπολης με απόλυτη επιτυχία. Οι γραφικοί χειροποίητοι χαρακτήρες που ζωντανεύουν με μοναδικό τρόπο την φαντασία μας χάρη στο μεράκι των δημιουργών τους άφησαν ανεξίτηλες εντυπώσεις στους επισκέπτες της έκθεσης που συνεχίζεται…

Στις 5 Δεκεμβρίου στις 17:00 το απόγευμα το κουκλοθέατρο Λαμίας παρουσίασε το έργο “Η ΧΙΟΝΑΤΗ” για όλους τους μικρούς επισκέπτες  μικρή σκηνή της Ονειρούπολης.

Αμέσως μετά  οι INFLUENTZ ανέβηκαν στην κεντρική σκηνή σε ένα μοναδικό live.
Στις 6 Δεκεμβρίου Στις 17:30  στην μικρή σκηνή της Ονειρούπολης,το εργαστήρι κουκλοθέατρου ΤΙΚ-ΝΙΚ παρουσίασε το έργο «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ».
 Ένα δυνατό μήνυμα στα παιδιά για να προστατεύουν το περιβάλλον! Στην συνέχεια στην κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης  εμφανίστηκαν οι Djsmr Mike & nicoΚ έδωσαν  το δικό τους ρυθμό στη νύχτα της Ονειρούπολης!! 

Μη χάσετε σήμερα Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου

Στις 17:30 στην μικρή σκηνή τους Παρτιζάνους βοηθούν οι μικροί επισκέπτες της Ονειρούπολης.


Στις 19:30 Ethnic με ηλεκτρική κιθάρα και Rock με βιολι;;;
Kazoo και καλά ξεμπερδέματα ....

ένα συγκρότημα από την Θεσ/νίκη με Ελληνικό ροκ, εναλλακτικό ροκ και έντεχνο, στην κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης.