5 Νοε 2012

Δελτίο τύπου: Εικόνες ντροπής για τη Δράμα


Σε χωματερή κατάφερε να μετατρέψει ο κ. Χαρακίδης την πόλη της Δράμας κατά την διάρκεια του σαββατοκύριακου. Τα σκουπίδια σχημάτισαν «βουνά» στους κάδους, αδέσποτα ζώα  τα διασκόρπισαν σε όλη την πόλη, με αποτέλεσμα οι δρόμοι και τα πεζοδρόμια να μοιάζουν με σκουπιδότοπο.


Μπορεί οι εργαζόμενοι της καθαριότητας  να απείχαν από τα καθήκοντα τους αλλά αυτό δεν δικαιολογεί την εικόνα που παρουσίασε η πόλη μας στους Δημότες και τους εκατοντάδες επισκέπτες που βρέθηκαν στη Δράμα με αφορμή τον εορτασμό του οσίου Γεωργίου του ομολογητού (Καρσλίδη).





Ο κ. Χαρακίδης όφειλε να ενημερώσει τους Δραμινούς πολίτες, κάτι που δεν έπραξε φυσικά, πως οι υπάλληλοι του τομέα καθαριότητας δεν θα έκαναν την συνηθισμένη αποκομιδή των σκουπιδιών το σαββατοκύριακο.

Οι πολίτες είναι ευαισθητοποιημένοι και θα συνέβαλαν ώστε να μην δημιουργηθεί αυτή η απαράδεκτη εικόνα για την  πόλη μας.



κ. Χαρακίδη, ευαγγελίζεστε την καλή συνεργασία μεταξύ του Δήμου και τον Δημοτών, αγνοήσατε όμως για άλλη μια φορά επιδεικτικά τους Δραμινούς Δημότες. 
           




Από το Γραφείο Τύπου

Ενώνουμε τη Δράμα - Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη Δήμου Δράμας