23 Οκτ 2012

Δελτίο τύπου: Κύριε Χαρακίδη μη χάνετε την ψυχραιμία σας


Άνευ προηγουμένου ήταν η επίθεση που έκανε σε προσωπικό επίπεδο ο Δήμαρχος Δράμας Κυριάκος Χαρακίδης σε βάρος του επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης «Ενώνουμε τη Δράμα» κ. Χριστόδουλου Μαμσάκου χθες κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.


Ακολουθώντας την προσφιλή του τακτική όπως κάνει σε βάρος και των Δημοτών ο κ. Χαρακίδης δεν δίστασε να μιλήσει με τον πλέον απαξιωτικό τρόπο για την νέα Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη και τον υποψήφιο Δήμαρχο Δράμας κ. Χριστόδουλο Μαμσάκο.
           
Φυσικά και μπορούμε να κατανοήσουμε τον πανικό που κατέβαλε τον νυν Δήμαρχο παρακολουθώντας από τα τοπικά τηλεοπτικά κανάλια την μεγαλειώδη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο Δημοτικό Ωδείο στην πρώτη πανηγυρική εκδήλωση της Ανεξάρτητης Παράταξης μας.
           
Φυσικά και μπορούμε να κατανοήσουμε την ανησυχία του νυν Δήμαρχου που εισπράττει αρνητικά μηνύματα από δικούς του συμβούλους ακόμη και από στενούς του συνεργάτες που του γυρίζουν πια την πλάτη και δηλώνουν την αμέριστη υποστήριξη τους στο πρόσωπο του επικεφαλής της παράταξης «Ενώνουμε τη Δράμα».
           
Φυσικά και μπορούμε να κατανοήσουμε την αμηχανία που κατέλαβε τον νυν Δήμαρχο που συνειδητοποιεί ότι πια έχει απέναντι του έναν δυνατό αντίπαλο, με δυνατή φωνή δικαίωμα που έδωσαν στον κ. Χριστόδουλο Μαμσάκο οι εκατοντάδες Δραμινοί πολίτες που τον στηρίζουν και τον ακολουθούν στο νέο εγχείρημα του.
           
Έχουμε πλέον εμπεδώσει την τακτική που ακολουθεί ο νυν Δήμαρχος, την τακτική των ύβρεων, των ειρωνικών και υποτιμητικών σχολίων, των κακόγουστων αστείων σε βάρος όσων εκτιμά ότι μπορούν να βλάψουν τα συμφέροντα και τις προσωπικές του βλέψεις.
           
Καλά θα κάνει λοιπόν ο κ.Χαρακίδης να μη χάνει τόσο εύκολα την ψυχραιμία του.
           
Με επιθέσεις και προσωπικές προσβολές δεν θα μπορέσει να κρατηθεί στο αξίωμα του Δημάρχου.
           
Έχουμε άλλωστε πολύ καιρό μπροστά μας κ. Χαρακίδη μέχρι τις δημοτικές εκλογές.
           
Μέχρι που σκοπεύετε να φτάσετε;
           
Από το Γραφείο Τύπου