23 Οκτ 2012

106 προσλήψεις στο δήμο Καβάλας


Συνολικά 106 άτομα διάφορων ειδικοτήτων με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου θα προσληφθούν στο δήμο Καβάλας για να καλύψουν ανάγκες των υπηρεσιών του δήμου αλλά και του ΝΠΔΔ Δημοτική Κοινωνική Αλληλεγγύη – Προσχολική Αγωγή Καβάλας.


Ειδικότερα, η κατανομή των θέσεων έχει ως εξής:

Στο δήμο Καβάλας θα καλυφθούν με οκτάμηνες συμβάσεις 42 θέσεις εκ των οποίων: δύο θέσεις μηχανοτεχνητών βαρέων οχημάτων ΔΕ, μία θέση χειριστή προωθητήρα γαιών ΔΕ, επτά θέσεις οδηγών απορριμματοφόρων ΔΕ και 32 θέσεις εργατών καθαριότητας ΥΕ.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών και να διαθέτουν όλα τα προσόντα που απαιτούνται για κάθε ειδικότητα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις στο Γραφείο Δημότη και Απασχόλησης του δήμου Καβάλας στην οδό Παλαιολόγου 9 στην Καβάλα.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 30 Οκτωβρίου. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 2510-451360.

Στο ΝΠΔΔ Δημοτική Κοινωνική Αλληλεγγύη – Προσχολική Αγωγή Καβάλας θα καλυφθούν 64 θέσεις εκ των οποίων: 10 θέσεις νηπιαγωγών ΠΕ, 15 θέσεις βρεφονηπιοκομίας ΤΕ, 20 θέσεις βοηθών βρεφοκόμων ΔΕ, τέσσερις θέσεις μαγείρων ΔΕ και 15 θέσεις προσωπικού καθαριότητας ΥΕ.

Το εν λόγω προσωπικό θα απασχοληθεί έως τις 31 Αυγούστου του 2013 με δυνατότητα παράτασης της σύμβασης, αν το πρόγραμμα συνεχιστεί. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν το έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ.2 και να το υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία του συγκεκριμένου ΝΠΔΔ, στην οδό Αρκαδίου 4, ΤΚ 65404, στην Καβάλα.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 31 Οκτωβρίου. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 2510-243764. Οι σχετικές προκηρύξεις για όλες τις παραπάνω θέσεις δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του δήμου Καβάλας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.kavala.gov.gr