27 Απρ 2012

Προεκλογικό spot του Αργύρη Πατακάκη - Η ψήφος υπέρ του αγώνα μας δεν είναι χαμένη!

Το νέο προεκλογικό σποτ του Αργύρη ΠΑτακάκη ως ανεξάρτητου πλέον υποψηφίου βουλευτή.

Δείτε το παρακάτω : 


  




Αυτόν τον αγώνα μπορούμε και πρέπει να τον κερδίσουμε

Ξεκινήσαμε έναν ξεχωριστό πολιτικό αγώνα με ανθρώπους που έχουν ηθική αξίες και όνειρα. Την ώρα που η κοινωνία μας περνάει κρίση αξιών και ανθρωπιάς, κάποιοι που έχουν εξουσία στα χέρια τους ποδοπατούν και ξεπουλάνε τα όνειρα των άλλων.

Η δυναμική που παρουσιάζει η ανεξάρτητη ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΗ υποψηφιότητα μου και η απήχηση της στον απλό κόσμο προκαλεί ανησυχία στο πολιτικό κατεστημένο της Δράμας. Θέλω λοιπόν να ενημερώσω όλους τους Δραμινούς συμπολίτες μου, ότι η ψήφος υπέρ του αγώνα μας δεν είναι χαμένη! Κάθε ψήφος σας μπορεί να αποτελέσει μια τιμωρία σε αυτούς  που μας οδήγησαν εδώ. Από πότε η αλλαγή αποτελεί χαμένη ψήφος;

Από αυτόν τον αγώνα θα βγούμε νικητές. Κάποιοι θα πρέπει να μάθουν ότι υπάρχουν αξίες που παραμένουν διαχρονικές και θα πρέπει να σέβονται και να τιμούν τους αγώνες και την πορεία όλων μας.

Αυτόν τον αγώνα μπορούμε και πρέπει να τον κερδίσουμε. Μπορούμε να έχουμε μία ξεχωριστή φωνή που πραγματικά μπορεί να γράψει ιστορία και να δώσει μία δυναμική ανάπτυξης,  που αποτελεί το ζητούμενο για τον τόπο μας.

Αργύρης Πατακάκης
Ανεξάρτητος Μεμονωμένος Υπ. Βουλευτής Δράμας