10 Απρ 2012

Παύση λειτουργίας Γραφείου Αλλοδαπών Δήμου Δράμας

Σύμφωνα με το ΦΕΚ τεύχος Β’ με αρ.789/16-3-2012 που δημοσιεύτηκε στις 30-03-2012 αναστέλλεται η λειτουργία του Γραφείου Αλλοδαπών του Δήμου Δράμας, όπως και σε όλους τους Δήμους της χώρας σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του Καλλικράτη. 
 
Το Γραφείο ήταν αρμόδιο για την παραλαβή αιτήσεων και την εξυπηρέτηση για χορήγηση – ανανέωση αδειών διαμονής αλλοδαπών υπηκόων τρίτων χωρών και για την παραλαβή αιτήσεων εργοδοτών για μετάκληση για εργασία (εποχιακή – ετήσια) αλλοδαπών υπηκόων τρίτων χωρών. 

Πλέον όλες οι αρμοδιότητες του Γραφείου Αλλοδαπών του Δήμου Δράμας μεταφέρονται στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας – Θράκης, Γενική Διεύθυνση Εσωτερικής Λειτουργίας, Δ/νση Αλλοδαπών & Μετανάστευσης Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, Τμήμα Αδειών Διαμονής Δράμας. 

Η υπηρεσία αυτή στεγάζεται στον 5ο όροφο του Διοικητηρίου της Δράμας. Τα τηλέφωνα στα οποία μπορούν να απευθύνονται οι αλλοδαποί υπήκοοι τρίτων χωρών για τυχόν πληροφορίες είναι 2521351504-6 και τα γραφεία του τμήματος αδειών διαμονής αριθμούνται ως εξής: 504 γραφείο εισηγητών, 506 γραφείο παραλαβής αιτημάτων, 505 γραφείο Προϊσταμένης