9 Απρ 2012

Ιδέες για πασχαλινή διακόσμηση (Μέρος Α΄)



Η Μεγάλη Εβδομάδα ξεκίνησε αλλά η διάθεσή μας χρειάζεται λίγη βοήθεια για να αποκτήσει μία πασχαλινή νότα! Δείτε με ποιον τρόπο μπορείτε να φέρετε το Πάσχα στο σπίτι σας! Εύκολες κατασκευές που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις! Πραγματικά στολίδια!





Η διακόσμηση ξεκινάει συνήθως από την εξωτερική πόρτα, δίνοντας την πρώτη εντύπωση ενώ σκιαγραφεί τη διακόσμηση των εσωτερικών χώρων. Δείτε, λοιπόν, πώς θα μεταμορφωθεί η πόρτα σας!


1) Συγκεντρώστε ένα μπουκέτο από λουλούδια -αληθινά ή ψεύτικα- σε μια ομπρέλα, για να φέρουν λίγη από την ομορφιά της εξοχής! Δέστε μια κορδέλα γύρω από την ομπρέλα για να κρατήσει την ανθοδέσμη στη θέση της και προσθέστε μερικά βαμμένα κελύφη αυγών για να γίνει πιο πασχαλινή!
Συμβουλή: Αν χρησιμοποιήσετε αληθινά λουλούδια, μπορείτε να δημιουργήσετε με μια πλαστική σακούλα ένα απλό βάζο με νερό. Ασφαλίστε το με ένα λαστιχάκι.



2) Ένα παλιό ποτιστήρι μπορεί να μεταμορφωθεί σε ένα έργο τέχνης! Μεταφέρετε στο μεταλλικό αυτό δοχείο τα υλικά που χρησιμοποιήσατε στην ομπρέλα και πλαισιώστε το με μία μεγάλη κορδέλα!  Απλά υπέροχο!



3) Όμορφο, απλό και πρωτότυπο! Ένα στεφανάκι από βαμμένα αυγά, με τα χρώματα και τα σχέδια που εσείς επιθυμείτε!



4) Αν έχετε κλαδιά, προτιμήστε να φτιάξετε αυτό το στεφανάκι, προσθέτοντας λεπτά λουλουδάκια και μικρά αβγά! Ιδιαίτερα ρομαντικό και εντυπωσιακό!



5) Ακόμη, μπορείτε να μεγαλουργήσετε με πολύχρωμες κορδελίτσες! Όσες πιο πολλές, τόσο το καλύτερο! Στριφογυρίστε τες, τοποθετήστε τες σε μία βάση στεφανιού, προσθέστε τα πασχαλινά αβγά και κρεμάστε το στεφάνι με μία κορδέλα! Φανταστικό!



6) Τέλος, ένα στεφανάκι από λουλούδια είναι αρκετό για να σας αλλάξει τη διάθεση! Αν μπορείτε να βρείτε πασχαλιά είναι ακόμη καλύτερα για να γίνει και πιο επίκαιρο!



Καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση!

Για να δείτε το Β' μέρος πατήστε εδώ