27 Απρ 2012

Ο Θ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ


Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Θωμάς Μαργαρίτης  στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας το πρωί της Πέμπτης επισκέφθηκε τη λαϊκή αγορά της Δράμας όπου είχε  την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους συντοπίτες του, αλλά και να διανέμει έντυπο  προεκλογικό  υλικό. Η αγάπη του κόσμου ήταν έκδηλη στο πρόσωπο του. 
 
Στη συνέχεια πραγματοποίησε περιοδεία στο  Λεκανοπέδιο του Κ. Νευροκοπίου συνομίλησε με τους κατοίκους οι οποίοι και του εξέθεσαν τα προβλήματα τους.

Ο κ. Θωμάς Μαργαρίτης επανέλαβε για ακόμη μια φορά ότι πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη βαρύτερα στην Ακριτική αυτή γωνιά του νομού μας , οι κάτοικοι της οποίας καθημερινά δίνουν ένα δύσκολο αγώνα για την επιβίωση τους.



Η περιοχή του Κ. Νευροκοπίου είναι μια ευλογημένη γη. Διαθέτει τα πάντα. Χιονοδρομικό Κέντρο, ορεινό όγκο μοναδικού κάλους ,  Ιστορικά μνημεία. Είναι πύλη εισόδου και εξόδου από τη χώρα. Παράγει ένα προϊόν  Πανελλαδικά γνωστό την πατάτα.  Αυτό που χρειάζεται είναι στήριξη,  ώθηση για να καταφέρουν  οι φιλότιμοι και εργατικοί κάτοικοι  του Λεκανοπεδίου, να κάνουν ένα βήμα μπρός. 



Χρειάζεται να κατασκευαστεί εργοστάσιο μεταποίησης  της πατάτας στον τόπο παραγωγής της. Επίσης διάθεση του προϊόντος από τους είδους τους παραγωγούς. Έτσι θα φύγουν από τη μέση οι μεσάζοντες. Ήδη αρχή εκτελέσεως έγινε από φέτος.