4 Μαρ 2012

Preview: Δόξα Δράμας-ΠΑΣ Γιάννινα


O Μάκης Κατσαβάκης δεν μπορεί να υπολογίζει στον Ντίνο Σέρεμετ που είναι τιμωρημένος και τη θέση του στο τέρμα θα πάρει ο Μανουέλ Ρόκα. Την ίδια στιγμή εκτός πλάνων είναι για ακόμα μία φορά και ο Σοϊλέδης, που είναι τραυματίας και ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας.


Τέλος, νοκ άουτ είναι και ο Βάντερσον, ο οποίος τις τελευταίες αγωνιστικές βρίσκεται σε σιωπηρή… τιμωρία, λόγω πειθαρχικού παραπτώματος. Σε ότι αφορά τους τραυματίες Ουέλινγκτον, Παπαδόπουλο και Στεργιανό, βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού.

Την αποστολή των Μαυραετών αποτελούν οι: Ρόκα, Δαύκος, Τριποτσέρης, Βέρτζος, Μπριλάκης, Ψυχογιός, Στεργιανός, Σικαλιάς, Λίμα, Αμπουμπακάρι, Ρούτσης, Παπαδόπουλος, Γελαδάρης, Αραβίδης, Κάπελ, Ουέλινγκτον, Κυβελίδης, Γκαρακλίδης.

Από την άλλη μεριά, να κλείσουν την κακή παρένθεση με την ήττα από τον Ατρόμητο στην έδρα τους την περασμένη αγωνιστική και να επιστρέψουν στις νίκες, θέλουν ο Άγγελος Αναστασιάδης και οι παίκτες του.

Oι τραυματίες Ζαμπρέλα, Σκούφαλη, Ταμπάση και Γιάχο έμειναν εκτός 18άδας. Νοκ άουτ τέθηκαν και οι Οικονόμου, Ιωάννου.

Την αποστολή των Γιαννιωτών αποτελούν οι: Κηπουρός, Φέγκρους, Ντάσιος, Πάντος, Κώτσιος, Τζημόπουλος, Βάντερσον, Μιχαήλ, Πατσατζόγλου, Ανδράλας, Κυριάκος, Ντε Βινσέντι, Λίλα, Βίλα, Μπεσέρα, Γεωργίου, Τζάνης και Μπακαγιόκο.

Contra.gr