3 Μαρ 2012

ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ Beton Arme' & ΣΙΑ, 3&4.03.2012


Μετά από απουσία μιας εβδομάδας, λόγω φόρτου εργασίας, η παρέα του Beton Arme' επανέρχεται δυναμικά για να σας προσφέρει συγκινήσεις και ΚΕΡΔΗ. Πλέον έχετε κατασταλάξει ποιον από την παρέα ακολουθείτε......
Ελπίζω να σας βγάλει πάλι ασπροπρόσωπους για την εμπιστοσύνη που του δείχνετε.......

Καλά κέρδη και πλέον προσοχή!!!!!!! Τα πρωταθλήματα τελειώνουν οπότε σας συμβουλεύουμε να παίζετε ομάδες που κυνηγάνε στόχους και όχι τόσο τις αδιάφορες καθώς τα "ανάποδα" αποτελέσματα θα είναι πολλά.....






ΑΓΓΛΟΣ

ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ-ΜΠΡΑΪΤΟΝ 2
ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ-ΤΣΑΡΛΤΟΝ 2
ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ-ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝΣΝΤΕΙ 2

Αυτό το Σ/Κ πάμε για τρελά λεφτά

Δεν έχω και πολλά σχόλια καθώς τα σημεία που διάλεξα είναι δωράκια του ΟΠΑΠ!

Η ΜΠΡΑΪΤΟΝ κυνηγάει τα μπαράζ ανόδου ενώ η τελευταία ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ δείχνει να έχει παραδώσει τα όπλα!

Η ΤΣΑΡΛΤΟΝ που έχει ξεφύγει στην βαθμολογία παίζει στην αδιάφορη ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ καθώς δεν κινδυνεύει αλλά ούτε δείχνει να μπορεί να κάνει και την υπέρβαση για κάτι παραπάνω.

Η σχεδόν υποβιβασμένη ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ υποδέχεται την ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝΣΝΤΕΙ που καίγεται για βαθμούς καθώς θέλει να αποφύγει τα μπαράζ ανόδου.

3 διπλά με καλές αποδόσεις και εύκολες αποστολές εκτός έδρας για καλό ταμείο.


ΛΟΓΙΣΤΗΣ

Καλημέρα παίδες, με 3 ματσάκια και σήμερα:
ΜΑΡΣΕΙΓ-ΤΟΥΛΟΥΖ 1
ΦΕΝΛΟ-ΜΠΡΕΝΤΑ 1
ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ 1

Η Μαρσειγ έρχεται από σφαλιάρες τελευταία, παίζει με την σχεδόν ισόβαθμη Τουλούζ την οποία έχει να κερδίσει από το 2006. Θέλω να πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να σπάσει η κακή παράδοση και πως δε θα φέρει δεύτερο συνεχόμενο κακό αποτέλεσμα εντός έδρας και η Τουλούζ δε θα κερδίσει 20 συνεχόμενο εκτός έδρας ματς!
Η Φένλο έχει 3 συνεχόμενες νίκες και πάει πλέον για τη σωτηρία. Η Μπρέντα είναι μόλις 3 βαθμούς πιο πάνω και εκτός έχει 1 νίκη και 1 ισοπαλία. Ο άσσος είναι σε πολύ καλή τιμή και θα τον πάρουμε!
 Η Ουντινέζε δείχνει να επανέρχεται. Μετά τις 2 συνεχόμενες εύκολες εκτός έδρας νίκες, καιρός να σπάσει το κακό σερί στην έδρα της όπου στα 3 τελευταία ματς της, δεν έχει κερδίσει. Η Αταλάντα προσφέρεται!


ΡΙΣΚΥ

ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ - ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ 1
ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ - ΤΣΕΛΣΙ 2
ΣΤΟΟΥΚ - ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ Χ

1. Ισχυρός άσσος στη Γερμανία. 11 αγώνες χωρίς ήττα από τη Βόλφσμπουργκ οι γηπεδούχοι. 7 αγώνες και χωρίς νίκη βέβαια ... οι γηπεδούχοι ... Πιστεύουμε στην έδρα και από το Χ , ποντάρουμε στον άσσο...
2. Το διπλό της Τσέλσι έρχεται με τη δυναμική των 11 σερί αγώνων χωρίς νίκη για τη Γουεστ Μπρομ ...  Στο κυνήγι του CH.League θα περάσει με νίκη. 6-0 και 3-1 πέρυσι τα μεταξύ τους.
3. Στόουκ - Νόργουιτς ... 7 αγώνες χωρίς ισοπαλία οι γηπεδούχοι ... 7 αγώνες χωρίς ισοπαλία οι φιλοξενούμενοι ... 4 θέσεις διαφορά ... 2 πόντοι διαφορά... 3 ισοπαλίες στα τελευταία 8 μεταξύ τους...
 Χαριλάου και Νέα Σμύρνη θεωρώ ότι η ισοπαλία θα τιμήσει τα 2 αυτά γήπεδα και θα τηρήσει την παράδοση του μεγάλου ματς στην Αθήνα ( 0-0 σκορ ) και της ματσάρας με νεύρα στη Θεσσαλονίκη ( 1-1 ).
Στην Ξάνθη θα ποντάρουμε στο κλασσικό ... "ο Πανόπουλος θα το πάρει αυτό το ματς"...


ΤΡΙΑΔΑΣ
Τρία διπλά που ποντάρω πολύ σε αυτά καθώς είναι μεγάλες οι πιθανότητες να βγουν.
ΜΙΛΓΟΥΟΛ-ΡΕΝΤΙΝΓΚ  2  
ΕΞΕΤΕΡ-ΣΤΙΒΕΝΕΙΤΖ   2  
ΧΑΡΤΠΟΥΛ-ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΙΝΣ ΝΤΟΝΣ  2  


ΕΚΔΟΤΗΣ

ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ – ΜΠΡΑΪΤΟΝ 2
ΑΡΗΣ - ΑΕΚ 1
ΤΟΤΕΝΑΜ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. 2

Η τριάδα περιέχει πολύ ρίσκο! Στην Αγγλία η φανέλα της Γιουνάιτεντ είναι πολύ βαριά και πρέπει να πάρει το ματς.
Ο Άρης θέλει να μπει στα πλεϊ οφ, συνεπώς πρέπει να πάρει το ματς απέναντι σε μια ΑΕΚ που ταλανίζεται από προβλήματα.
Η Μπράϊτον δίνεται σε πολύ καλή απόδοση.

ΝΗΣΙΩΤΗΣ


Δυνατή τριάδα φαβορί με γηπεδούχους Σεντ Ετιεν και Μπιλμπάο που είναι σε θέσεις Ευρώπης καθώς και το διπλό της Μίλαν στο Παλέρμο.Οι αντίπαλοι είναι σαφώς κατώτεροι και εκτός απροόπτου δεν θα έχουμε ζημιές..
Η Τσέλσι έχει τρομερή παράδοση(εντός & εκτός) με την Γ.Μπρομ αφού την κερδίζει συνέχεια από τις αρχές του 80'.Ας μην σπάσει.
Η Μονπελιέ είναι πρώτη και αφοσιωμένη μόνο στο πρωτάθλημα.Τελικός το διπλό στη Ντιζόν.
Η Λυών μπορεί να περάσει από την Νανσί.Αξίζει το 2,00 στο διπλό.
Με φόρα η Σάλκε από την ευρωπαική πρόκριση.Μπορεί το διπλό στην Φράιμπουργκ.
Περιμένουμε επιστροφή στις νίκες της Βαλένθια μέσα στη Γρανάδα.Αξίζει το 2,05
Αλλη ομάδα η Ουντινέζε όταν είναι πλήρης.Θα λυγίσει την φορμαρισμένη Αταλάντα στο Ούντινε.
Καλή η Ευρώπη για την φορμαρισμένη Νάπολι..καλό είναι να περάσει και από την Πάρμα αν θέλει και του χρόνου CL και λεφτά.

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ-ΕΒΙΑΝ 1
ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΣΟΣΙΕΔΑΔ 1
ΠΑΛΕΡΜΟ-ΜΙΛΑΝ 2



ΙΤΑΛΟΣ

ΑΡΗΣ - ΑΕΚ 1
ΛΕΤΣΕ - ΤΖΕΝΟΑ 1
ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ - ΑΤΑΛΑΝΤΑ 1

Τρεις δυνατοί άσσοι.....
Ο ΑΡΗΣ εντός έδρας έχει μεγαλύτερη δύναμη και η ΑΕΚ έρχεται χωρίς άμυνα..... Θα λυγίσει στο Χαριλάου.... Ο άσσος του 2,1 είναι πολύ καλό ποσοστό
Η Λέτσε δειχνει σημεία ανάκαμψης ενώ η σχεδόν αδιάφορη Τζενοα εκτός έδρας δεν μας πείθει....
Τέλος Ο Ντινατάλε επιστρέφει και η αδύναμη εκτός Αταλάντα δεν θα έχει καμία τύχη στο Φρίουλι....


ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΖΥΡΙΧΗ - ΣΙΟΝ  1

ΑΡΗΣ - ΑΕΚ 1
ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΛΟΥΚΕΡΝΗ 1

ΣΤΟ 227 ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΚΟΡΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΤΗ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΝΑΤΗ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ. Η ΖΥΡΙΧΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΦΟΡΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΟΝ ΚΑΙ ΤΟ 1,9 ΣΑΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΛΥ ΔΕΛΕΑΣΤΙΚΟ. ΣΤΟ 246 Ο ΑΡΗΣ ΤΩΝ ΜΕΙΩΜΕΝΩΝ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΟ PSI, ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΜΕ ΥΨΗΛΟ ΗΘΙΚΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΣ. ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΝ ΑΣΣΟ ΤΟΥ ΑΡΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΩΔΕΚΑΤΟ ΠΑΙΚΤΗ. ΤΕΛΟΣ, ΣΤΟ 308 ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ (ΒΑΣΙΛΕΙΑ) ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ (ΛΟΥΚΕΡΝΗ). ΜΑΧΗ ΚΟΡΥΦΗΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΡΙΣΚΟ. ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΝ  ΑΣΣΟ ΓΙΑΤΙ ΓΗΠΕΔΙΚΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΟΥΚΕΡΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙ ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΦΤΑΣΕΙ. 

ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΛΥ ΣΤΑ ΔΙΠΛΑ ΤΩΝ ΜΙΛΑΝ ΚΑΙ ΤΣΕΛΣΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΣΣΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΎ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΡΣΕΙΓ.