12 Φεβ 2012

Preview: Δόξα Δράμας-Παναιτωλικός


Με τέσσερις απουσίες θα αντιμετωπίσει η Δόξα Δράμας τον Παναιτωλικό  σήμερα Κυριακή (12/2) στο «Καυτανζόγλειο», καθώς ο Μάκης Κατσαβάκης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματισμένων Αμπουμπακάρι, Σοϊλέδη, Σικαλιά, αλλά και του τιμωρημένου Βέρτζου.


Αμφίβολη είναι επίσης η συμμετοχή του Ντίνο Σέρεμετ. Ο Σλοβένος τερματοφύλακας, βασικός εφέτος στην ενδεκάδα της Δόξας, ανέβασε πυρετό και λογικό είναι να μην θεωρείται βέβαιη η παρουσία του στο αρχικό σχήμα από τη στιγμή που μένει εκτός προπονήσεων.

Πάντως ο Μάκης Κατσαβάκης τον συμπεριέλάβε στην αποστολή (μαζί με τους άλλους δύο τερματοφύλακες του ρόστερ), ελπίζοντας ότι μέχρι την ώρα του αγώνα θα έχει ξεπεράσει το πρόβλημα και θα είναι σε θέση να υπερασπιστεί την εστία των "μαυραετών".

Η αποστολή της Δόξας: Σερέμετ, Ρόκα, Θεοδωρόπουλος, Τριποτσέρης, Μπριλάκης, Γελαδάρης, Ψυχογιός, Λίμα, Ρούτσης, Παπαδόπουλος, Γκαρακλίδης, Βάντερσον, Ουέλιγκτον, Λεάντρο, Κάπελ, Αραβίδης, Κυβελίδης, Κουμπρόγλου, Στεργιανός, Αγτζίδης.

Στην αντίπερα όχθη, μετά την πρωινή προπόνηση που έγινε στο EMILEON SportCenter ο νέος τεχνικός του Παναιτωλικού Τάκης Λεμονής, ο οποίος κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της αγρινιώτικης ομάδας, ανακοίνωσε την αποστολή του κυριακάτικου αγώνα πρωταθλήματος με  τη Δόξα Δράμας.

Ο Έλληνας προπονητής δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Εντζεγκουέλε και Ρότσα και τον ανέτοιμο Βιντάλ. Στην αποστολή συμμετέχουν είκοσι ποδοσφαιριστές: Τσενάμο, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Κούσας, Μουμίν, Μπελεβώνης, Θεοδωρίδης, Μπουμάλ, Παλαιολόγος, Φερνάντες, Χαριστέας, Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Καραμαλίκης, Μπλάζιτς, Σιόντης, Άντι, Καμαρά, Ονουάτσι και Ακαλέ.

contra.gr