19 Φεβ 2012

Καρναβάλι Ξάνθης 2012 : Βασίλισσα η καλλονή Εμινέ Γεσίρ



Η 22χρονη Ξανθιώτισσα Εμινέ Γεσίρ είναι η πρώτη μουσουλμάνα καλλονή που αναλαμβάνει τον τίτλο της «βασίλισσας του καρναβαλιού». 

Εστεμμένη με τον τίτλο της Playgirl of the year 2011, επιστρέφει στην ιδιαίτερη πατρίδα της για την μεγαλειώδη καρναβαλική παρέλαση. Αναμένεται ότι για ένα ακόμη χρόνο η παρέλαση του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού θα προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών.


Η πανύψηλη κοκκινομάλλα γεννήθηκε πριν από 22 χρόνια στην Ξάνθη, στον αστερισμό του Αιγόκερω και ισχυρίζεται ότι μπορεί να ψυχολογήσει το αντρικό φύλο, αφού είναι τεταρτοετής φοιτήτρια στο Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, μια επιστήμη με την οποία σκοπεύει να ασχοληθεί επαγγελματικά στο μέλλον.



Αυτές τις ημέρες ολοκληρώνονται οι λεπτομέρειες της εμφάνισής της ενδυματολογικά, για το αν θα φορά αποκαλυπτικά πέπλα, αυτοκρατορική στολή ή κάτι πιο λατινοαμερικάνικο.



Η Εμινέ, όπως δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Πρώτο Θέμα, ήθελε από πολύ μικρή να ασχοληθεί με το χώρο της μόδας.



"Φορούσα τα φουστάνια της μητέρας μου και έκανα πασαρέλα μπροστά στον καθρέφτη. Μόλις πέτυχα την εισαγωγή μου στο Πανεπιστήμιο στην Αθήνα ξεκίνησα τη συνεργασία μου με ένα καλό πρακτορείο και στη συνέχεια συμμετείχα σε fashion shows. Ήταν φυσικό να πάρω μέρος σε κάποιον διαγωνισμό όπως και έγινε", είπε.



Η Εμινέ μεγάλωσε στην Ξάνθη την οποία αγαπά πολύ και θα ήθελε να ξαναζήσει εκεί μόνιμα. Για τους γονείς της δήλωσε πως είναι μια δεμένη οικογένεια και ότι την εμπιστεύονται.

"Είναι πάντα δίπλα μου σε όλες τις αποφάσεις που παίρνω. Είχαν βέβαια μια ανησυχία αν η όλη δημοσιότητα με τη συμμετοχή μου θα με βλάψει προσωπικά αλλά δεν έφεραν αντίρρηση", ανέφερε το νεαρό μοντέλο.



Στην πόλη που μεγάλωσε, τα μέσα ενημέρωσης αναφέρονται με τα καλύτερα λόγια για τη νεαρή Εμινέ, με την ίδια να δηλώνει πολύ συγκινημένη από την αγάπη του κόσμου.

Η νεαρή Ξανθιώτισσα χαρακτήρισε μεγάλη τιμή για την ίδια το γεγονός ότι θα επιστρέψει στην πόλη και θα είναι η βασίλισσα του θεσμού, τον οποίο αγαπά καθώς, όπως ανέφερε, παρελαύνει από πολύ μικρή και για πάρα πολλά χρόνια.



Μεταξύ άλλων, στις συζητήσεις και στη γνωριμία που είχε με τους υπεύθυνους του Δήμου, μετά την πρόταση που έγινε από τον Αντιδήμαρχο Αστυνομίας και πρώην Δήμαρχο Σταυρούπολης Γιάννη Τσεγγελίδη, τον οποίο γνώριζε από παλιά καθώς κατάγεται από το Μέγα Εύμοιρο του Δήμου Ξάνθης, δήλωσε η όμορφη Ξανθιώτισσα: «Θα το στηρίξω με όλη μου τη δύναμη το θεσμό του Καρναβαλιού».



Όπως θα δείτε παρακάτω, όταν η Εμινέ ποζάρει ο φακός παίρνει φωτιά. Ένα θηλυκό με αφοπλιστική ομορφιά, που δε διστάζει να σε ανταμείψει με το πιο αινιγματικό της χαμόγελο. 







Kαρναβάλι Ξάνθης 2012, drama-tika.blogspot.com