19 Δεκ 2011

Ολοκληρώθηκε η εξαγορά του Elisso. Ανέλαβαν οι νέοι ιδιοκτήτες

Υπό νέα ιδιοκτησία και διοίκηση λειτουργεί πλέον το ξενοδοχείο Εlisso, η εξαγορά του οποίου ολοκληρώθηκε και επισήμως.Οι νέοι ιδιοκτήτες έχουν αναλάβει άμεσα το ξενοδοχείο και μάλιστα έχουν ρυθμίσει και μια σειρά από οφειλές σε προσωπικό, εφορία και τρίτους, προκειμένου να αποκατασταθεί η εύρυθμη λειτουργία του ξενοδοχείου. 
 
Πρόκειται για μια από τις μεταλύτερες εταιρίες της χώρας στον ενεργειακό κλάδο. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας και προσωρινός υπεύθυνος για το Elisso, Κλεάνθης Ακτενίζογλου –ξανθιώτης στην καταγωγή- επεσήμανε ότι η προσπάθεια που καταβάλλεται είναι μεγάλη καθώς η εταιρία, ουσιαστικά, εξαγόρασε χρέη και άρα σε περίπτωση που δεν είχε ολοκληρωθεί η εξαγορά, το ξενοδοχειακό συγκρότημα θα είχε αναγκαστεί να αναστείλει τη λειτουργία του. 

Παγοδρόμιο τα Χριστούγεννα στο Elisso
Η εταιρία επιχειρεί να ξεμπλοκάρει όλα τα προβλήματα που υπάρχουν για να λειτουργεί ομαλά, ενώ ήδη οι νέοι ιδιοκτήτες σχεδιάζουν μερικά events και εκδηλώσεις προκειμένου να δώσουν ώθηση στην προσέλκυση του κοινού στο ξενοδοχείο Elisso

Ανάμεσα σε αυτά και η φιλοξενία ενός παγοδρόμιου για τις ημέρες των Χριστουγέννων:  “Θέλουμε να κάνουμε κάτι νέο καθώς είναι μια αρκετά μεγάλη επένδυση υπό δύσκολους όρους» επεσήμανε, αναφερόμενος στις προοπτικές που υπάρχουν για το κεντρικότερο ξενοδοχείο της πόλη ο Κ. Ακτενίζογλου.  

Η εταιρία πρόκειται εντός των επόμενων ημερών να ορίσει το νέο Διευθυντή του Ξενοδοχείου ενώ θα προχωρήσει και σε ανοιχτή ανακοίνωση για τη νέα της επένδυση και τους στόχους που έχει για το ξενοδοχείο Elisso.