17 Δεκ 2011

Χρήστος Αηδόνης : "Πρώτα το Παιδί" - Το μήνυμα του εθελοντισμού βρίσκει αποδοχή

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δράμας και τ. Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Χρήστος Αηδόνης, επικεφαλής της πρωτοβουλίας "Πρώτα το Παιδί", με αφορμή την πραγματοποίηση και της δεύτερης συναυλίας με το Μάριο Φραγκούλη στο Μεγάρο Μουσικής Αθηνών, που διοργανώθηκε για τη στήριξη του φορέα "η Καρδιά του Παιδιού"  δήλωσε:


"Mε μεγάλη ικανοποίηση είδα τη θερμή συμμετοχή του κοινού για την πρώτη δράση που διοργανώσαμε με την πρωτοβουλία "Πρώτα το Παίδί". Εχθές μόλις ολοκληρώθηκε και η δεύτερη συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με το Μάριο Φραγκούλη και έτυχε μεγάλης ανταπόκρισης από το κοινό. 

Το μήνυμα του εθελοντισμού, της κοινωνικής ευαισθητοποίησης και της αλληλεγγύης, που πρεσβεύει η πρωτοβουλία "Πρώτα το Παιδί", στην ιδιαίτερη αρνητική συγκυρία, των ημερών μας,  βρίσκει έμπρακτη αποδοχή από το κοινό.  Για την ολοκλήρωση της πετυχημένης αυτής πρώτης δράσης μας, θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Μάριο Φραγκούλη και την παραγωγό κ. Ελισάβετ Παπαγεωργίου.

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011 στις 10.00 π.μ., συνεχίζουμε τις δραστηριότητές μας στο Γέρακα Αττικής, με την ποδηλατική δράση για μικρούς και μεγάλους, το "Κυνήγι Θησαυρού". Πρόκειται για μια Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, γεμάτη δώρα και ποδηλατικές εκπλήξεις που σκοπό έχουν την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα άθλησης και ανάπτυξης της ευγενούς άμιλλας μεταξύ των παιδιών.