21 Δεκ 2011

Δόξα Δράμας: Σήμερα με Καλλιθέα για το κύπελλο Ελλάδας


Ο τεχνικός της Δόξας Δράμας, Μάκης Κατσαβάκης ανέφερε ότι θα ανακατέψει την τράπουλα στον αγώνα Κυπέλλου με την Καλλιθέα.

Οι  «μαυραετοί» θα κυνηγήσουν στο Ελ Πάσο την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου και ο τεχνικός, Μάκης Κατσαβάκης δήλωσε σχετικά με την αναμέτρηση της Τετάρτης (21/12):

«Σίγουρα μας ενδιαφέρει ο θεσμός του Κυπέλλου χωρίς παράλληλα να ξεχνάμε την ανάγκη φρεσκαρίσματος που έχει η ομάδα. Για παράδειγμα έμεινε εκτός αποστολής ο Βέρτζος που είναι καταπονημένος και θα χρησιμοποιηθούν και άλλοι παίκτες φρέσκοι για να ξεκουραστούν και άλλοι που μέχρι τώρα παίζουν συνεχόμενα.

Η Καλλιθέα είναι μια από τις καλές ομάδες της κατηγορίας, έχουμε μια καλή εικόνα για αυτήν, θα την αναλύσουμε επαρκώς για να πάρουμε την πρόκριση. Με πολύ σεβασμό θα πάμε στο παιχνίδι, όμως η πρόκριση είναι το ζητούμενο και αυτή θα κυνηγήσουμε».

Η αποστολή:

Θεοδωρόπουλος, Τριποτσέρης, Λεάντρο, Νιάρος, Ρούτσης, Βάντερσον, Λίμα, Αραβίδης, Τοπούζης, Κανακούδης, Πιτσόκος, Σικαλιάς, Κατσικογιάννης, Αμπουμπακάρι, Σοϊλέδης, Έρος, Κουμπρόγλου, Αγγελούδης.

Νέα και Ειδήσεις της Δόξας Δράμας, drama-tika.blogspot.com

Πηγή: www.onsports.gr