21 Δεκ 2011

Κύκλος σεμιναρίων μαγειρικής για τις κουζίνες της Μακεδονίας και της Θράκης.

Παίδες εν δράσεις...στην μαγειρική

Το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης οργανώνει Σεμινάριο Μαγειρικής για παιδιά 6-13 ετών την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011, στις 17:00  σε  συνεργασία με την βραβευμένη με το BEST IN THE  WORLD AWARD COOKBOOK  GOURMAND CHEF, Στέλλα Σπανού.


Μαθήματα μαγειρικής για τους μικρούς μας φίλους… Σε μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, τα παιδιά θα ζυμώσουν με τα μικρά τους τα χεράκια , θα ψήσουν, θα διασκεδάσουν και θα μάθουν μέσα από αγνά  υλικά πως θα δημιουργήσουν φαγάκια νόστιμα και υγιεινά …… Πιτούλες,  παιχνίδια με Σοκολάτα  και Σαλατούλες για να κάνουν κτήμα τους την κουζίνα του τόπου μας αλλά και την θρεπτική αξία των δημιουργιών τους.

 * Η chef Στέλλα Σπανού είναι μέλος της λέσχης αρχιμαγείρων Ελλάδος - συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής και φωτογράφος γαστρονομίας.

 * Επιμελείται μενού και μπουφέδες  για εκδηλώσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό με το STELLA’S HOME CATERING, διοργανώνει γαστρονομικές εκδηλώσεις και φεστιβάλ, συνεργάζεται με γνωστές τηλεοπτικές εκπομπές, της Ελλάδος και του εξωτερικού, για την προβολή της παραδοσιακής κουζίνας.

* Ως συγγραφέας γαστρονομίας έχει γράψει τα βιβλία «Έρωτας Γεύσεων», «Θρακιώτικες μυρωδιές και γεύσεις» και «Καβάλας γεύσεις».

  * Υπό έκδοση βρίσκονται  τα βιβλία της «Θράκη – Αιγαίο - Κύπρος» και «Χαλκιδικής μαγειρέματα».


Πληροφορίες εγγραφές στα τηλέφωνα της γραμματείας, 2541026635 -29282 καθημερινά 10:00-15:00 και 18:00-21:00.

Πηγή: www.fthrace.gr