14 Δεκ 2011

Ονειρούπολη Δραμας 2011 -2012: Δράσεις της λέσχης Lions


Για 8η συνεχόμενη χρονιά οι Lions Δράμας συμμετέχουν στο μεγάλο Χριστουγεννιάτικο χωριό την Ονειρούπολη Δράμας που στήνεται κάθε χρόνο στο κέντρο της πόλης μας.

Ο Δήμος Δράμας, αναγνωρίζοντας την 50χρονη προσφορά της Λέσχης, παραχώρησε στους Λάιονς και πάλι ειδικό περίπτερο όπου για 30 ημέρες ενημερώνουν τους επισκέπτες για τα προγράμματα τους.

Στην Ονειρούπολη οι Λάιονς έχουν τις παρακάτω δράσεις:


1. Συγκεντρώνουν γυαλιά ηλίου και οράσεως τα οποία θα στείλουν στην Γαλλία για επισκευή είτε ανακύκλωση, ώστε να δοθούν δωρεά σε συνανθρώπους μας του Τρίτου κόσμου που τα έχουν ανάγκη.

2. Μεταδίδουν το μήνυμα στα παιδιά ότι τα «παιδιά δωρίζουν στα παιδιά». Έτσι καλούν τα παιδιά να φέρουν παιχνίδια στο ειδικό σπιτάκι των Λάιονς που βρίσκεται στην κεντρική είσοδο της Ονειρούπολης. Τα παιχνίδια αυτά θα τα προσφέρουν, όπως κάνουν εδώ και 7 χρόνια, σε άπορα παιδιά και Ιδρύματα.



Για 30 ημέρες τα μέλη της Λέσχης θα είναι παρόντα στην Ονειρούπολη, με κρύο, με βροχή, τους ζεσταίνει όμως η σκέψη ότι κάποια παιδιά ,που σε τίποτε δεν ευθύνονται για τους σημερινούς δύσκολους καιρούς, θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν ένα δώρο και να χαμογελάσουν.

Η αλληλεγγύη είναι το μόνο που μπορεί να μας κρατήσει μαζί και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι Lions Δράμας.

Για τον λόγο αυτό σας καλούμε, την άλλη φορά που θα επισκεφθείτε την ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ πάρτε μαζί σας τα γυαλιά (ηλίου και οράσεως) που δεν χρειάζεστε πλέον.

Πάρτε μαζί σας παιχνίδια και φέρτε τα στο ειδικό σπιτάκι των Lions, έτσι θα δώσετε χαρά σε κάποιον συνάνθρωπό μας.



Τα μέλη της Λέσχης Δράμας με σύνθημα ότι στους δύσκολους και ζοφερούς καιρούς που περνάμε, η αλληλεγγύη είναι το μόνο που μπορεί να μας κρατήσει μαζί, προσπαθούν για ένα καλύτερο κόσμο, για λιγότερο πόνο σε αυτόν τον κόσμο.

Προσπαθούν να δώσουν χαρά σε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά.

Drama-tika.blogspot.com, Τα Νέα της Ονειρούπολης  Δράμας