1 Οκτ 2011

Δήμαρχος Δράμας : Ημέρα της Τρίτης Ηλικίας - Ο Δήμος Δράμας θέτει πλέον σε προτεραιότητα την βελτίωση της ποιότητας ζωής τους


H   αγάπη και ο  σεβασμός στους ηλικιωμένους δεν είναι μόνο υποχρέωσή μας αλλά και αυτονόητη συμπεριφορά.  Η ημέρα της Τρίτης Ηλικίας  είναι απλά ένα έναυσμα για να σκεφτούμε όλοι τι ακριβώς έχουμε προσφέρει στους ηλικιωμένους συμπολίτες μας . Ο Δήμος Δράμας, σεβόμενος τους ηλικιωμένους, σχεδιάζει καλύτερες υποδομές για την φροντίδα και την εξυπηρέτησή τους,  ώστε να απολαμβάνουν καλύτερη ποιότητα ζωής.


Ο Δήμαρχος Δράμας, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα αφιερωμένη στην Τρίτη Ηλικία, δήλωσε: «Η στάση μας απέναντι στην  Τρίτη Ηλικία δεν υπαγορεύεται απλά από την έννοια του καθήκοντος. Η φροντίδα μας για τους ηλικιωμένους πρέπει να αποδεικνύονται έμπρακτα και να μην εξαντλούνται σε πομπώδεις  λόγους χωρίς πραγματικό αντίκρισμα. Ο Δήμος Δράμας θέτει πλέον σε προτεραιότητα την βελτίωση της ποιότητας ζωής τους  και προχωρά στην κατεύθυνση αυτή, ξεκινώντας από το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων. Ακούει πλέον τις ανάγκες τους και προχωρά σε λύσεις που θα τους διευκολύνουν. Εύχομαι υγεία κα ευτυχία σε  κάθε συμπολίτη και συμπολίτισσά μας που ανήκει στην συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα».


                               
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ