29 Οκτ 2011

Παρέλαση 28ης Οκτωβρίου 2011 στην Καβάλα με ένταση, συνθήματα και χειρονομίες


Πραγματοποιήθηκε στην Καβάλα η μαθητική και στρατιωτική παρέλαση, υπό τον ήχο συνθημάτων από αγανακτισμένους πολίτες που θέλησαν να διαμαρτυρηθούν στους εκπροσώπους της πολιτείας που παραβρέθηκαν. Οι εορταστικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν το πρωί με την καθιερωμένη επιμνημόσυνη δέηση στον Μητροπολιτικό Ναό του Αποστόλου Παύλου και την κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των Ηρώων, στον Δημοτικό κήπο.




Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγύης κ. Χρήστος Αηδόνης, ο οποίος δέχθηκε "τα πυρά" των διαμαρτυρωμένων πολιτών σε όλη τη διάρκεια της παρέλασης, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι ο υφυπουργός είχε στραμμένο το βλέμμα του συνέχεια προς τους αγανακτισμένους πολίτες.







Από νωρίς το πρωί είχαν συγκεντρωθεί πάνω από 300 αγανακτισμένοι με πανό, μεταξύ αυτών και οι ιδιοκτήτες ταξί και φορτηγών, μέλη διάφορων οργανώσεων και κινημάτων αλλά και πολλοί μαθητές. Το κλίμα οξύνθηκε κατά την αποχώρηση των επισήμων όπου υπήρξαν μερικές μικροσυμπλοκές με τα όργανα της τάξης. Ακολούθησε πορεία διαμαρτυρίας στους δρόμους της Καβάλας.




Στέλιος Πολυχρονίδης

Πηγή: kavalawebnews



Drama-tika.blogspot.com