23 Αυγ 2011

Η Ντόρα Μπακογιάννη σήμερα στη Δράμα

Την Τρίτη 23 Αυγούστου το πρωί η πρόεδρος της ΔΗ.ΣΥ, Ντόρα Μπακογιάννη, θα συναντηθεί με αγροτικά στέλεχη και φορείς στην Πρώτη Σερρών και από εκεί θα κατευθυνθεί στη Δράμα.

Το πρόγραμμα στη Δράμα, διαμορφώνεται ως εξής:

10.30: Συνάντηση με τα Διοικητικά Συμβούλια των αδέσμευτων Αγροτικών Συλλόγων Νομού Σερρών, στην Πρώτη Σερρών.

12.00: Επίσκεψη στο Δήμο Δράμας. Συνάντηση με το Δήμαρχο Δράμας κ. Κυριάκο Χαρακίδη.



12.30: Επίσκεψη στο Επιμελητήριο Δράμας. Συνάντηση με τον Πρόεδρο κ. Στέφανο Γεωργιάδη, 
καθώς και με εκπροσώπους παραγωγικών τάξεων.

13.00: Συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ, στο Επιμελητήριο.

Στο γειτονικό νομό η πρόεδρος της ΔΗ.ΣΥ, η κυρία Μπακογιάννη συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Σερρών κ. Άρη Δρογαλά καθώς και με εκπροσώπους παραγωγικών τάξεων, οι οποίοι της έθεσαν την ανάγκη τόνωσης της αγοράς που καταρρέει στις Σέρρες, με αποτέλεσμα και την άνοδο της ανεργίας, όταν ήδη ο νομός βρίσκεται στην προτελευταία θέση στη χώρα. 

Θέματα φορολογίας και τους 23% στην εστίαση (το οποίο σήμερα αποσύρθηκε ωστόσο) έθεσαν οι εκπρόσωποι φορέων για να επισημάνει η κυρία Μπακογιάννη την πάγια θέση της ΔΗ.ΣΥ ότι λύση αποτελεί η μία και μόνη απλοποιημένη φορολογία στο 20%, που θα αφορά όμως όλους ανεξαιρέτως.

Ειδικότερα για το θέμα της εστίασης και το περιβόητο 23% η πρόεδρος ανέφερε ότι δεν είναι δυνατόν να μοιράζεται κανείς τα κέρδη, διότι τελικά δεν θα έχει κέρδη και θα κλείσει την επιχείρησή του και αυτό στη γενικότητά του σημαίνει ότι δεν μπορεί και το κράτος να μαζέψει χρήματα.

(nea-epohi.gr)

1 ΣΧΟΛΙΑ:

Ανώνυμος είπε...

μπρρρρ