24 Αυγ 2011

Χαρακίδης: Την Κυριακή παραδίδεται το νέο παρκέ στο γήπεδο Κραχτίδη

«Αξίζουμε μία καλύτερη Δράμα και θα την έχουμε».. χαρακτηριστικά αναφέρει σε δελτίο τύπου ο Δήμος Δράμας με αφορμή την παράδοση έργου στο γήπεδο Κραχτίδη. Αναλυτικά η ανακοίνωση..

Μεθοδικά και  συστηματικά προχωρά στην εφαρμογή του προγράμματός του για την αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών ο Δήμος Δράμας. Την Τρίτη 23 Αυγούστου
ξεκίνησαν,  οι προγραμματισμένες στο παρκέ του γηπέδου Κραχτίδη, απαραίτητες εργασίες αναβάθμισης, ώστε το γήπεδο να ανταποκρίνεται στις αγωνιστικές ανάγκες του ΚΑΟΔ και των υπολοίπων ομάδων που το χρησιμοποιούν.

Οι εργασίες του παρκέ θα έχουν ολοκληρωθεί την Κυριακή 28 Αυγούστου,  δηλαδή στον μισό χρόνο από αυτόν που αρχικά είχε συμφωνηθεί με την εξειδικευμένη εταιρεία που ανέλαβε το έργο.

Στην συνέχεια και μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου θα έχουν  προχωρήσει και όλες οι υπόλοιπες εργασίες στον χώρο του γηπέδου,  οι οποίες περιλαμβάνουν τοποθέτηση νέων μπασκετών, τοποθέτηση νέου ηλεκτρονικού πίνακα και τοποθέτηση νέας έδρας για την γραμματεία των αγώνων.

Όλες οι εργασίες στοχεύουν στην παράδοση ενός  χώρου εναρμονισμένου με τις απαιτήσεις σύγχρονων και μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων και προχωρούν στα πρότυπα της FIBA.

Το συνολικό κόστος των εργασιών που θα γίνουν στο γήπεδο μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου ανέρχεται στις 68.000 ευρώ.

Οι παρεμβάσεις στο γήπεδο Κραχτίδη αλλάζουν εντελώς το προφίλ του και τον καθιστούν χώρο φιλοξενίας μεγάλων, Ευρωπαϊκών προδιαγραφών, αθλητικών γεγονότων.  Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί με εργασίες αναβάθμισης και άλλων εγκαταλειμμένων για χρόνια,  αθλητικών υποδομών σε  όλη την Δράμα.

Ο Δήμαρχος Δράμας Κυριάκος Χαρακίδης δήλωσε μεταξύ άλλων για το θέμα: «Προχωρούμε μεθοδικά και απερίσπαστοι στην εφαρμογή των προεκλογικών μας δεσμεύσεων. Αξίζουμε μία καλύτερη Δράμα και θα την έχουμε. Ο αθλητισμός είναι για τον τόπο μας σημαντικό κεφάλαιο και ένα ζωντανό κομμάτι της ιστορίας μας. Οφείλουμε να το σεβαστούμε και να το αναδείξουμε  αφήνοντας στον παρελθόν την εγκατάλειψη που είχε γνωρίσει τα προηγούμενα χρόνια…»


1 ΣΧΟΛΙΑ:

Ανώνυμος είπε...

ο ΚΑΟΔ ειναι δημοτική επιχείρηση;;