17 Αυγ 2011

Η σημαία της Δόξας κυματίζει στον Πειραιά

Περήφανη, βαριά με ιστορία 93 χρόνων η σημαία της Δόξας Δράμας κυματίζει στην καρδιά του Πειραιά. Σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας, στην περιοχή Ακτή Μιαούλη, είναι το ιδιόκτητο διώροφο εφοπλιστικό γραφείο του μεγαλομετόχου και προέδρου της ΠΑΕ Αθανάσιου Σάμιου.

Καθημερινά οι χιλιάδες διερχόμενοι από την συγκεκριμένη περιοχή όταν σηκώσουν το κεφάλι τους για να διακρίνουν ποιες είναι οι σημαίες που υπάρχουν έξω από τα γραφεία της εταιρείας που κατέχει η Samios Shipping Company SA διαπιστώνουν ότι υπάρχει κι αυτή των θρυλικών μαυραετών.

Κυματίζει δίπλα σ’ αυτή της Ελλάδας, της Λιβερίας, δυο της εταιρείας του Πειραιώτη εφοπλιστή με αποτέλεσμα…
να τους προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι υπάρχει η σημαία της Δόξας. Ο ιδιοκτήτης της δραμινής ομάδας εδώ και αρκετούς μήνες έχει τοποθετήσει τη σημαία έξω από τα γραφεία του μαζί με τις υπόλοιπες, αλλά αυτή που ξεχωρίζει είναι ο μαυραετός που έχει γραπώσει την μπάλα. Είναι δύσκολο κάποιος που θα περάσει από κάτω από γραφεία του Σάμιου να μην αφιερώσει λίγο από τον πολύτιμο του χρόνο για να μην χαζέψει την σημαία της Δόξας. Αυτοί που αισθάνονται περήφανοι δεν είναι άλλοι από τους Δραμινούς που κατεβαίνουν στο λιμάνι για να επιβιβαστούν σε ένα πλοίο για τις διακοπές του και αναρωτιούνται ποιος είναι αυτός που έχει τοποθετήσει τη σημαία της αγαπημένης τους ομάδας.

Ένας από τους καλοκαιρινούς ταξιδιώτες δεν άντεξε σήκωσε το βλέμμα του και την φωτογραφική του μηχανή για να βγάλει μερικές φωτογραφίες τις οποίες και μας έστειλε κατ’ ευθείαν για να τις δημοσιεύσει το dramagoal. Του προξένησε μεγάλη εντύπωση ότι ο Σάμιος έβαλε και τη σημαία της Δόξας αν ανάμεσα σ’ αυτές των εταιρειών του και ήθελε να το μοιραστεί μαζί μας, αλλά και με όλους τους φίλους της ιστορικής ομάδας που είναι σε όλα τα πέρατα της γης. Σε λίγες ημέρες ξεκινάει μία νέα προσπάθεια, ένα νέο ταξίδι στο μαγικό χώρο της Football League και παράτα λάθη που έγιναν από κάθε πλευρά πρέπει όλοι μαζί ενωμένοι να προχωρήσουμε με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον.

Πηγή: dramagoal

1 ΣΧΟΛΙΑ:

Ανώνυμος είπε...

Τι να το κάνεις να κυματίζει η σημαία σου και να είσαι γαβροτσίρακο!