26 Αυγ 2011

17η γιορτή Βαμβακιού στο Φωτολίβος 26-27-28 Αυγούστου


 Στις 26, 27 και 28 Αυγούστου πρόκειται να πραγματοποιηθεί η 17η Γεωργική – Κτηνοτροφική έκθεση, γνωστή και ως γιορτή Βαμβακιού, στο Φωτολίβος Δράμας, στον πρώην Δήμο Σιταγρών. 


 

Στόχος της επιτροπής που διοργανώνει τη φετινή έκθεση, είναι να γίνει σε Περιφερειακό επίπεδο, καθώς πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις στον γεωργοκτηνοτροφικό τομέα.

Οι εκθέτες θα είναι περίπου 70 και όχι μόνο από τη Δράμα αλλά από ολόκληρη την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας – Θράκης και άλλα σημεία της χώρας. Το τριήμερο αυτό θα γίνουν παρουσιάσεις από εξειδικευμένες εταιρείες στον αγροτικό τομέα που αφορούν θέματα που απασχολούν το αγροκτηνοτροφικό πληθυσμό. Κάθε χρόνο την έκθεση επισκέπτονται πάνω από 5.000 άτομα και αυτή τη χρονιά με την εφαρμογή του Καλλικράτη και με τη βοήθεια της Περιφέρειας θα δώσουμε ακόμα μεγαλύτερη αίγλη αλλά και θετικό αποτέλεσμα τόσο στους επισκέπτες όσο και στους συμμετέχοντες και θα αναβαθμίσουμε την Έκθεση αυτή σε μια από της βασικές εκθέσεις της Περιφέρειας για το συγκεκριμένο τομέα.