22 Αυγ 2011

Προχθές στη ΝΕ ΠΑΣΟΚ Καβάλας, σήμερα στην Κομοτηνή για το 12% - Από σύσκεψη σε σύσκεψη

Το έχει φαίνεται η περίοδος του Αυγούστου που διανύουμε. Πολλές συσκέψεις, πολλές συνεννοήσεις ώστε από την ερχόμενη εβδομάδα να εκδηλωθούν πολιτικές πρωτοβουλίες, να ασκηθούν πιέσεις προς την Αθήνα. Αντικείμενο αυτών των συζητήσεων και των συσκέψεων τα γνωστά. Τα έργα που δεν προχωρούν. Τα αιτήματα που αν και δίκαια δεν ικανοποιούνται.

Η πρώτη και σημαντική σύσκεψη ήταν κλειστή και έγινε στη ΝΕ ΠΑΣΟΚ Καβάλας προχθές το απόγευμα και το βράδυ. Διήρκεσε 3 περίπου ώρες...


Συμφωνήθηκε οι βουλευτές να προωθήσουν από την Δευτέρα (που ξανανοίγει η Βουλή) θέματα του Δήμου Καβάλας, του Δήμου Παγγαίου και της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας.

Ο κατάλογος των θεμάτων είναι συγκεκριμένος, σε αυτόν πρώτη θέση έχουν 11 αιτήματα του Δήμου Καβάλας. Άλλωστε προχθές στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ περισσότερο απ’ όλα συζητήθηκαν τα θέματα που έθεσε ο Δήμαρχος Κωστής Σιμιτσής.

Σημαντικό είναι ότι συμφωνήθηκε να υπάρξει συντονισμός και μεταξύ των βουλευτών, καταμερισμός δουλειάς ώστε να μην ασχολούνται όλοι με όλα.

Η σημερινή σύσκεψη θα γίνει στην Κομοτηνή και έχει Περιφερειακό χαρακτήρα. Την προκαλεί ο Άρης Γιαννακίδης για την επιδότηση εργασίας 12%. Βέβαια αυτό το θέμα μπορεί να ισχυριστεί κάποιος ότι εξαντλήθηκε προ λίγων ημερών όταν έγιναν μεμονωμένες επαφές στην Αθήνα.

Μόνη της κινήθηκε η Θράκη, μόνη της -μετά από λίγες μέρες- η Ανατολική Μακεδονία. Με την ευκαιρία όμως της σημερινής σύσκεψης θα συζητηθεί και το θέμα των ρυθμισμένων δανείων, αν και ραντεβού με τον Βαγγέλη Βενιζέλο δεν εξασφαλίστηκε ακόμη.



Πηγή: proininews