15 Ιαν 2015

Συνάντηση και ομιλία του υποψηφίου Βουλευτή Κυριάκου Χαρακίδη στον επαγγελματικό κόσμο της Δράμας

Ο υποψήφιος Βουλευτής με «Το Ποτάμι» και τ. Δήμαρχος Δράμας Κυριάκος Χαρακίδης πραγματοποίησε συνάντηση και ομιλία στον επαγγελματικό κόσμο του Νομού μας την Τετάρτη το απόγευμα 14 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο «Κούρος». Στην συνάντηση παρευρέθηκαν πλήθος επαγγελματιών όπου μέσα από την συζήτηση αναδείχθηκαν προβλήματα αλλά και προτάθηκαν λύσεις που θα οδηγήσουν τον τόπο μας σε μια νέα εποχή.


Ο Κυριάκος Χαρακίδης στην ομιλία του ανέφερε:

«Φίλες και φίλοι
Έμποροι, Επαγγελματίες και Βιοτέχνες

Μετά από ώριμη σκέψη και την προτροπή πολλών από εσάς, αποφάσισα να διεκδικήσω μια θέση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο με το κίνημα του Ποταμιού και μπροστάρη τον Σταύρο Θεοδωράκη.

Μια θέση που θα μου δώσει τη δυνατότητα να προωθήσω και να διεκδικήσω, όπως εσείς πολύ καλά γνωρίζετε, τα ζητήματα που αφορούν το παρόν και το μέλλον των επιχειρήσεων και του τόπου μας.

Γνωρίζετε καλά  από την δεκαετή θητεία μου ως Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, αλλά και ως Δήμαρχος  ότι πάντα σας κοιτώ στα μάτια και αγωνίζομαι με όλες μου τις δυνάμεις αποκομίζοντας σημαντικά οφέλη για τον επιχειρηματικό κόσμο, αλλά και για τους Δραμινούς γενικότερα.

Πρέπει να σταματήσει η κατρακύλα και το ρημαδιό του Νομού μας, ξαναδίνοντας ζωή στις επιχειρήσεις της περιοχής μας. Δεν υπάρχει σωτηρία για τον Νομό μας, αλλά και για την χώρα χωρίς την επανεκκίνηση της οικονομίας και ανάπτυξη της περιοχής μας.

Σας καλώ λοιπόν να συμπαραταχθείτε μαζί μου, να ενώσουμε όλοι μαζί τις δυνάμεις μας και τις φωνές μας σε μια φωνή, ώστε να μπορώ να διεκδικήσω για όλους τους Δραμινούς ένα καλύτερο αύριο.


Οι Δραμινοί αξίζουν μια καλύτερη τύχη».