14 Ιαν 2015

Ο Γιώργος Παπανδρέου αύριο στη Δράμα!

Στη Δράμα θα βρεθεί αύριο Πέμπτη 15/1/2015 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, ο πρώην πρωθυπουργός και Πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Γιώργος Α.Παπανδρέου. Ο κ. Παπανδρέου θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους Δραμινούς και τις Δραμινές που θα...


...παραβρεθούν στο χώρο του Καφέ Ελευθερία. Εκεί θα είναι παρόντες οι υποψήφιοι βουλευτές του Νομού Δράμας, τοπικά στελέχη και φίλοι του Κινήματος.

Ο κ. Παπανδρέου κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην πόλη μας αναμένεται να αναφερθεί στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, δίνοντας έμφαση στον προσωπικό αγώνα που έδωσε  ως πρωθυπουργός για να μη χρεοκοπήσει η Ελλάδα, καθώς και στην ανάγκη να είναι παρόν και δυνατό το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών , ως ένας πόλος σταθερότητας, πολιτικής εμπειρίας, μεταρρυθμίσεων και ρεαλιστικής αντιμετώπισης των αναγκών της χώρας.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Παπανδρέου πραγματοποιεί περιοδεία στη Βόρεια Ελλάδα. Έτσι σήμερα στις 6 το απόγευμα θα μιλήσει στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης, αύριο το μεσημέρι θα βρίσκεται στη Δράμα και την ίδια ημέρα στις 6 το απόγευμα θα μιλήσει στην Ξάνθη. 
Από το Γραφείο Τύπου