6 Μαΐ 2014

Καβάλα: Επόμενη «λευκή νύχτα» τον Αύγουστο;

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βασίλης Λεμονίδης μίλησε χθες στους δημοσιογράφους κι έκανε απολογισμό των γεγονότων στο κέντρο της πόλης, στην πρώτη «λευκή νύχτα» της Καβάλας, τη νύχτα της περασμένης Παρασκευής.


«Κι εγώ δεν περίμενα τόσο κόσμο» εξομολογήθηκε στους δημοσιογράφους, ο Βασίλης Λεμονίδης, που σημείωσε ότι εκτός από τους Βαλκάνιους επισκέπτες για τη «λευκή νύχτα», εκείνο το βράδυ, ήρθαν στην Καβάλα, καταναλωτές από όλο το Νομό Καβάλας, από τη Δράμα, ακόμη κι από την Ξάνθη.

Τώρα ο Εμπορικός Σύλλογος χωρίς να βιάζεται, μελετά πότε ακριβώς θα επαναλάβει το ίδιο εγχείρημα γνωρίζοντας ότι για την περίπτωση της Καβάλας, κατάλληλο χρόνος για μία ακόμη «λευκή νύχτα» είναι η περίοδος του καλοκαιριού. Στις δηλώσεις του ο Β. Λεμονίδης σημειώνει ότι θα διορθωθούν στην επόμενη «λευκή νύχτα» οποιεσδήποτε παραλείψεις ή λάθη που έγιναν. Η δήλωσή του αναφέρει τα εξής: «Ο απολογισμός νομίζω ότι είναι θετικότατος. Όλα τα μέλη είναι ευχαριστημένα. Όλοι οι καταστηματάρχες. Η αγορά της Καβάλας είχε πάρα πολύ κόσμο μετά από πάρα πολύ καιρό. Ο κόσμος κατέβηκε στην «λευκή νύχτα» και ζωντάνεψε την εικόνα του κέντρου της πόλης. Τα περισσότερα καταστήματα δούλεψαν αρκετά καλά. Υπάρχουν βέβαια και κάποιες παραλείψεις, κάποια μικρολαθάκια, για τα οποία θα συζητήσουμε και νομίζω πως την επόμενη φορά θα προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι».

ΕΡ: Πότε θα είναι η επόμενη φορά;
ΑΠ: «Σε αρχική φάση είχαμε πει και το ξαναλέμε ότι η Καβάλα δέχεται μεγαλύτερο τουριστικό κυμα την περίοδο της άνοιξης και του καλοκαιριού. Αυτό σημαίνει ότι η μία περίοδο από το Μάιο μέχρι και το Σεπτέμβριο είναι μία πάρα πολύ καλή περίοδος ούτως ώστε να πραγματοποιήσουμε κι άλλες τέτοιες εκδηλώσεις. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί μέσα στον Αύγουστο, βέβαια μετά από συζητήσεις και με τους ξενοδόχους να δούμε τι πληρότητα έχουν τα ξενοδοχεία μας, μετά από συζητήσεις και με τους υπόλοιπους φορείς με τους οποίους συνεργαστήκαμε πάρα πολύ καλά, να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να έχουμε την ίδια και μάλιστα μεγαλύτερη επιτυχία από αυτήν που είχαμε με «λευκή νύχτα» στις 2 Μαΐου».

Ευχαριστεί ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας

Μετά την απρόσμενη και καθολική επιτυχία που σημείωσε η «ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ» στην πόλη μας, η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις θερμές της ευχαριστίες προς όλους τους ανθρώπους που στάθηκαν αρωγοί και χορηγοί στην ιδέα του Συλλόγου και βοήθησαν στο στήσιμο, την διοργάνωση και την υλοποίηση αυτού του εγχειρήματος, το οποίο έφερε την ικανοποίηση στα βλέμματα όσων συμμετείχαν αντικρίζοντας μια χαρούμενη, γιορτινή και ζωντανή Καβάλα.

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Καβάλας, την Π.Ε Καβάλας, το Επιμελητήριο Καβάλας και την ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ για την ευγενική τους χορηγία και συμπαράσταση στην διοργάνωση ηθικά και οικονομικά. Επίσης εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς το τμήμα Τροχαίας Καβάλας για την πολύτιμη βοήθειά τους.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


Βασίλειος Λεμονίδης Μαρία Τσουρή

http://www.proininews.gr/