14 Μαΐ 2014

Παράδοση επιταγής και προϊόντων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Δράμας από την εταιρεία ΑΒ Βασιλόπουλος

Ακόμη μία αξιέπαινη πρωτοβουλία ανθρωπιάς και αλληλεγγύης  ήρθε να ενισχύσει την δράση  του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου της Δράμας, το οποίο στηρίζει και εξυπηρετεί καθημερινά δωρεάν εκατοντάδες Δραμινές οικογένειες. 


Την Τετάρτη 14 Μαίου 2014. η εταιρεία ΑΒ Βασιλόπουλος σε συνεργασία με την Αστική Μη Κυβερνητική Εταιρία «Μπορούμε» στο πλαίσιο του προγράμματος «52 εβδομάδες: Δράσεις σίτισης & φροντίδας σε όλη την Ελλάδα»,  παρέδωσαν το ποσό των 1530 ευρώ με τη μορφή επιταγής στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Δράμας.

Το ποσό θα διανεμηθεί από το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Δράμας σε δικαιούχους συνδημότες μας που βρίσκονται σε οικονομική αδυναμία, για την αγορά τροφίμων και προϊόντων από την εταιρεία ΑΒ Βασιλόπουλος.   

Παράλληλα η ίδια εταιρεία παρέδωσε εντός του πρώτου δεκαημέρου του Μαΐου στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Δράμας ποσότητα προϊόντων τα οποία συγκεντρώθηκαν για ανθρωπιστικούς λόγους στα καταστήματά της. 

Οι δράσεις αλληλεγγύης και συμπαράστασης  στους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε οικονομική αδυναμία συνεχίζονται καθημερινά μέσα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Όλοι μαζί, πολίτες και συλλογικοί φορείς μπορούμε να κάνουμε ακόμη πιο αποτελεσματική αυτή την προσπάθεια.



ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ