4 Απρ 2014

Τι είναι το Project Δράμα 2020

Εγκαινιάζουμε από σήμερα μια καθημερινή επικοινωνία με τους πολίτες της Δράμας. Σε πρώτη φάση, θα απαντάμε κάθε μέρα σε ένα ερώτημα, από αυτά που συνήθως μας κάνουν οι Δραμινοί, όταν τους συναντάμε έξω. Σε δεύτερη φάση, θα αρχίσουμε να αναλύουμε κομμάτια του προγράμματός μας για τη διοίκηση του δήμου στην πορεία για τη Δράμα του 2020.


Ερώτηση:
«Τι είναι το Project Δράμα 2020;».

Απάντηση:
Το Project Δράμα 2020 είμαστε όλοι εμείς…
Που είμαστε ερωτευμένοι με την πόλη μας αλλά απογοητευμένοι με την περιθωριοποίησή της. Που σκοπός μας δεν είναι να επιρρίψουμε ευθύνες, αλλά να προχωρήσουμε μπροστά και να φέρουμε τη Δράμα στο προσκήνιο.

Είμαστε μια ανοιχτή πλατφόρμα υποδοχής ιδεών και προτάσεων για την πορεία της πόλης. Στόχος μας η προώθηση τους στο δημόσιο χώρο για περαιτέρω επεξεργασία και ωρίμανση.

Οι περισσότεροι είμαστε νέοι, σε χρόνια, και ιδέες. Δουλεύουμε καθημερινά για να αναπτύξουμε κουλτούρα συνεργασίας, συμμετοχής, θετικής ματιάς και όχι στείρου ανταγωνισμού στη λήψη αποφάσεων. Η βεβαιότητά μας ότι μπορούμε να κάνουμε τη Δράμα πιο ζωντανή, όμορφη, πράσινη και λειτουργική, μας ώθησε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να φτιάξουμε το Project.

Σε καλούμε να μας εμπιστευθείς με την ψήφο σου στις δημοτικές εκλογές. Γιατί πρέπει επιτέλους να τολμήσουμε!


facebook:       www.facebook.com/project.drama2020
web:                www.projectdrama2020.gr
e-mail:            project.drama2020@gmail.com


Ομάδα τύπου Project Δράμα 2020