14 Απρ 2014

Project Δράμα 2020: Η τηλεόραση είναι για να εμφανίζεσαι σ’ αυτήν, όχι για να την κοιτάς (φωτό)

Η τηλεόραση είναι για να εμφανίζεσαι σ’ αυτήν, όχι για να την κοιτάς.
Noel Coward, 1899-1973, Βρετανός θεατρικός συγγραφέας

…κι επειδή από τη μία προβλέπουμε πως δύσκολα θα μας δείτε στην τηλεόραση, αλλά κι εμείς από την άλλη έχουμε πάψει να την κοιτάμε, βρίσκουμε άλλους τρόπους να μας γνωρίσετε και να μάθετε για το Project Δράμα 2020.

Αρχικά, μοιράζοντας σε κάθε δραμινό, σε κάθε κατάστημα και σε κάθε καφέ της Δράμας και των τοπικών και δημοτικών κοινοτήτων τις θέσεις μας γραμμένες πάνω στον κύβο, που συμβολικά έχουμε υιοθετήσει ως σήμα του Project. Τον κύβο θα τον βρείτε σε επιλεγμένα σημεία (θα θέλαμε να πούμε στα γραφεία μας στο κέντρο της πόλης, αλλά η κρίση φαίνεται πως πιάνει μόνον εμάς…) ή θα έρθει αυτός σε σας μέσω των ομάδων των υποψηφίων μας που έχουν ξεχυθεί στους δρόμους.








Και έπειτα, διοργανώνοντας συζητήσεις και συναντήσεις με όσους θέλουν να ενημερωθούν για τον τρόπο λειτουργίας μας, τις θέσεις μας, τους υποψηφίους μας και τα άτομα που βρίσκονται στα μετόπισθεν της ομάδα μας.

Στο πλαίσιο αυτό γίνεται και την ερχόμενη Τετάρτη 16 Απριλίου μετά τις 21.00 στο all day café bar Stretto, στον πεζόδρομο στην Αθ. Διάκου 7 η συνάντηση, που εμείς ονομάσαμε Ρωτάτε-Απαντάμε.


 «Τι είναι το Project Δράμα 2020», «Γιατί επιλέχτηκε αυτό το όνομα», «Ποιοι είναι υποψήφιοι με το Project», «Ποια η ιδεολογία του Project», «Τι σας διαφοροποιεί από τις άλλες παρατάξεις», «Θα συνεργαστείτε με άλλες παρατάξεις», αλλά και κάθε απορία που έχετε για μας θα απαντηθούν και θα γίνει συζήτηση για τους στόχους και τις επόμενες κινήσεις μας.

facebook:       www.facebook.com/project.drama2020
web:                www.projectdrama2020.gr
e-mail:            project.drama2020@gmail.com


Ομάδα τύπου Project Δράμα 2020