5 Δεκ 2013

To μαγευτικό Χριστουγεννιάτικο ταξίδι στη χώρα του Άι Βασίλη ξεκίνησε. Η Ονειρούπολη άνοιξε τις πύλες της στις 4 Δεκεμβρίου

Στις 4 Δεκεμβρίου λίγο πριν την καθιερωμένη τελετή έναρξης, ο γνωστός παρουσιαστής Θέμης Γεωργαντάς σε ένα μοναδικό dj set μας «οδήγησε » στο κλίμα της Μεγάλης Χριστουγεννιάτικης πολιτείας που κατακλύστηκε από χιλιάδες φίλους της από την πρώτη κιόλας ημέρα.


Η επίσημη τελετή έναρξης έγινε με ξεχωριστούς καλεσμένους από τον Θέμη Γεωργαντά . Ο Δήμαρχος Δράμας Κυριάκος Χαρακίδης, ο δικός μας υπεραθλητής Κώστας Δουβαλίδης  και βέβαια ο Άι Βασίλης ξεκλείδωσαν τις πύλες της Ονειρούπολης.



Λίγο αργότερα στο πιο ξεσηκωτικό live ο Stan έδωσε τον σύνθημα να ζήσουμε όλοι το δικό μας παραμύθι. Το μήνυμα του ακολούθησαν χιλιάδες επισκέπτες που από την πρώτη κιόλας ημέρα κατέκλυσαν την μεγάλη Χριστουγεννιάτικη πολιτεία. Παρέα με τα ξωτικά, το Χιονούλη, τον Ταρανδούλη και όλη την υπόλοιπη παρέα οι επισκέπτες και όλοι εμείς παρασυρθήκαμε σε μία βραδιά μουσικής και ρυθμού που προμηνύει τι έπεται στην χιονισμένη  από τις χιλιάδες ευχές και πάντα γιορτινή Ονειρούπολη…

Πρόγραμμα Πέμπτης  5 Δεκεμβρίου

17:30-21:00 Μικρή σκηνή:

Ο Σύλλογος Παλιννοστούντων Ποντίων μπαίνει στην μικρή σκηνή και μαθαίνει στους μικρούς επισκέπτες της Ονειρούπολης, πώς να φτιάξουν κατασκευές, με αναφορά τη Ρωσία.

19:30 Δημοτικό Ωδείο:

Εκδήλωση του Νομικού Προσώπου με Θεατρική παράσταση από το ΚΑΠΗ του Δήμου Δράμας με τίτλο  «Ελληνικός Κινηματογράφος», τη Χορωδία του ΚΑΠΗ Χωριστής σε τραγούδια Χριστουγεννιάτικα και όχι μόνο καθώς αναβίωση του εθίμου της «πίτας» από το ΚΑΠΗ Ξηροποτάμου.

19:30 Κεντρική Σκηνή:


Ο Γιώργος Γελαράκης και οι Stage band live σε ελληνικούς και ξένους Pop-Rock ήχους