17 Δεκ 2013

Κοινωνικός Λαχνός του ενός ευρώ για την ενίσχυση του έργου του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης

To Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Δράμας, έχει εκδώσει κοινωνικούς λαχνούς  του 1 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση των δράσεών του. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 14 Ιανουαρίου του 2014 σύμφωνα με τα τέσσερα τελευταία ψηφία της  κλήρωσης του Λαϊκού Λαχείου. Οι τρείς  λαχνοί θα κερδίσουν δώρα που είναι χορηγία τοπικών επιχειρήσεων ηλεκτρικών ειδών.


Το πρώτο δώρο είναι  μία τηλεόραση 32 ιντσών, το δεύτερο δώρο μία ταμπλέτα και το τρίτο δώρο μία καφετιέρα. Στην προσπάθεια  αυτή  συμβάλλουν και οι πρωταγωνιστές της καθημερινής  τηλεοπτικής σειράς του ΜΕGA  «Κλεμμένα όνειρα» χαρίζοντας προσωπικά τους αντικείμενα  για τους τυχερούς της κλήρωσης.

Υπεύθυνοι για τη διακίνηση του Κοινωνικού Λαχνού είναι και οι 45 φορείς που συμμετέχουν στο Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Επίσης,   η προμήθεια του κοινωνικού λαχνού  μπορεί να γίνει στο χώρο της Ονειρούπολης  από το περίπτερο της ΔΕΚΠΟΤΑ όπου επιπλέον έχει τοποθετηθεί ειδικό μηχάνημα το οποίο μετατρέπει το νόμισμά σας σε αναμνηστικό ενθύμιο .


Αποκτείστε και σεις  το δικό σας ενθύμιο, υποστηρίζοντας της δράσεις του Δικτύου για οικονομική στήριξη των άπορων συνδημοτών μας και ενίσχυση της προληπτικής ιατρικής.