12 Δεκ 2013

Ονειρούπολη Δράμας 2013-14 – Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Μαγευτική το πρωί και γεμάτη μουσική το βράδυ ήταν η Τετάρτη για τους επισκέπτες της Ονειρούπολης.


Στις 10:00 οι μικροί φίλοι της Ονειρούπολης είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τη Γερμανική γλώσσα με βιωματικό τρόπο μέσα από το παιχνίδι την μουσική και τις Χριστουγεννιάτικες κατασκευές στη δράση «Γερμανικά σε κίνηση» και να χαρούν κάθε στιγμή που προσφέρει με μοναδικό τρόπο στα παιδιά, η πόλη που πάντα θέλαμε να ταξιδέψουμε...

Το απόγευμα στη μικρή σκηνή η θεατρική ομάδα «Hipoo» παρουσίασε το έργο «Φουτουρία» σε ένα μικρό ταξίδι στο μακρινό σύμπαν και ακολούθησε διαδραστικό παιχνίδι!

Στις 19:30 στην κεντρική σκηνή στο πλάισιο εορταστικού προγράμματος του τοπικού τηλεοπτικού σταθμού STAR Δράμας δεκάδες φίλοι της σύγχρονης Ελληνικής μουσικής είχαν την ευκαιρία να περάσουν μία βραδιά γεμάτη από στίχους και μουσική του ελληνικού πενταγράμμου και να παρακολουθήσουν ζωντανά την Ελευθερία Ελευθερίου που εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Eurovision 2012. Λίγο αργότερα στο παγοδρόμιο της Ονειρούπολης οι επισκέπτες απόλαυσαν επίδειξη και αγώνα χόκευ από την ομάδα του Πανσεραικού.

Παρακολουθήστε την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου στην Ονειρούπολη

10:00-14:00 Μικρή σκηνή: Οι μικροί επισκέπτες της Ονειρούπολης θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν την Γερμανική γλώσσα με βιωματικό τρόπο μέσα από το παιχνίδι την μουσική και τις Χριστουγεννιάτικες κατασκευές. Γερμανικά σε κίνηση.

11:00 Κεντρική σκηνή: Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Δράμας, το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων «Δράση» και οι φορείς ΑΜΕΑ του Νομού Δράμας ενώνουν τα χέρια τους για να μας διασκεδάσουν και να γλυκάνουν το πρωινό μας με τις γαργαλιστικές τους δημιουργίες... Γλυκιές λιχουδιές με άρωμα Ονειρούπολης. Θα ακολουθήσει πάρτι για παιδιά και μεγάλους.

18:00 Μικρή σκηνή: Η θεατρική ομάδα «Τικ-Νικ» παρουσιάζει τις «Κοσμοϊστορίες». Προσκεκλημένοι όλοι οι μικροί μας φίλοι για να ακούσουν ιστορίες και να μάθουν μυστικά…

18:00 Κεντρική σκηνή: Αξιοποιήστε την ευκαιρία να δείξετε τις τραγουδιστικές σας ικανότητες στο πιο τρελό Καραόκε πάρτι που έγινε ποτέ!


19:00 Κεντρική σκηνή: Τα «Φρούτα του δάσους» ανεβαίνουν στην σκηνή σε ένα live που θα μας Ροκάρει… ελληνικά!