17 Δεκ 2013

Ονειρούπολη Δράμας – Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 20013

Tη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου στις 11:30 παρουσιάστηκαν τα πιο εντυπωσιακά πειράματα φυσικής από τον καθηγητή κ. Δογραματζίδη Μιχάλη, αφήνοντας άφωνους τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες της Ονειρούπολης. «Το πανηγύρι της φυσικής» μας διασκέδασε όσο ποτέ.


Σ τις 17:00-19:00 η τηλεοπτική εκπομπή «Πιάστε τους» της Άλφα Τηλεόρασης Δράμας εξέπεμψε ζωντανά από τον χ ώ ρ ο τ η ς Ο ν ε ι ρ ο ύ π ο λ η ς μ ε Χριστουγεννιάτικη διάθεση.

Στις 19:00 στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας η Ιβόνα Γκλίνκα με Ελληνική μουσική για σόλο φλάουτο. Στο A μέρος της εκδήλωσης έ γ ι ν ε Δι ά λ ε ξ η -Πα ρ ο υ σ ί α σ η Εργογραφίας για σόλο φλάουτο Ελλήνων Συνθετών, ενώ στο B μέρος συναυλία με έργα Ελλήνων Συνθετών για σόλο Φλάουτο.

Στις 19:00 στο φουαγέ του Δημαρχείου ο Δραμινός δημιουργός Στέλιος Αθανασίου παρουσίασε μία εξαιρετική έκθεσή του με έργα ψηφιδωτού.

Στις 19:30 στην κεντρική σκηνή η τρομπέτα, το βιολί, το κλαρίνο και το μπουζούκι δέθηκαν αρμονικά με τα πλήκτρα την κιθάρα και τα drums και γέμισαν την Ονειρούπολη με Λαϊκοπαραδοσιακούς ήχους και διασκευές γνωστών  τραγουδιών του ευρύτερου Ελλαδικού χώρου με τους «Prima Vista».

Παρακολουθήστε την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου στην Ονειρούπολη

11:30 Μικρή σκηνή: Τα πιο εντυπωσιακά πειράματα φυσικής από τον καθηγητή κ. Δογραματζίδη Μιχάλη θα αφήσουν άφωνους τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες μας. «Το πανηγύρι της φυσικής» θα σας διασκεδάσει όσο ποτέ.

17:30 Τα τμήματα του Λυκείου Ελληνίδων Δράμας θα χορέψουν στους γιορτινούς δρόμους της πόλης μας και θα παρουσιάσουν Δρώμενα των Χριστουγέννων από όλη την Ελλάδα.

17:30 Κεντρική σκηνή: Οι μαθητές και οι καθηγητές του 1ου Γενικού Λυκείου Θεσσαλονίκης θα τραγουδήσουν στην Ονειρούπολη.

18:00 Κεντρική σκηνή: Τραγούδια από τη χορωδία του ΚΑΠΗ Ξηροποτάμου.

18:00 Μικρή σκηνή: Η Πολιτιστική Εστία του Κάτω Νευροκοπίου παρουσιάζει την παράσταση μαριονέτας «Και ο θεός έπλασε την μητέρα», από το διήγημα του Πάολο Κοέλο. Σκηνοθεσία - Καλλιτεχνική επιμέλεια Σταυρούλα Δράμογλου.


19:30 Κεντρική σκηνή: Χατζόπουλος Band live με έντεχνο rock στην σκηνή της Ονειρούπολης.