22 Σεπ 2013

Εκτός κυπέλλου ο Κ.Α.Ο.Δ.

Σπουδαία νίκη πέτυχε το Λαύριο επί του Κ.Α.Ο.Δ. με 87-69 και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος. Η ομάδα της Δράμας κατέβηκε στο Λαύριο με μόλις 6 παίκτες, καθώς αγωνίστηκε χωρίς ξένους αθλητές της, καθώς δεν έχουν εκδοθεί ακόμα τα δελτία τους.





Η διαφορά του αγώνα έφτασε μέχρι και τους 27 πόντους (70-43) για να μειώσει η ομάδα του Μάρκοβιτς στο τελευταίο δεκάλεπτο.


Ο ΚΑΟΔ αγωνίστηκε με μία πεντάδα μετά το 3΄ στο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής της Β΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος στο Λαύριο λόγω του τραυματισμού του Σταμάτη Μπένα.

Ο σέντερ της ομάδας σε σύγκρουση με αντίπαλό του σχίστηκε ανάμεσα στα δύο δάχτυλα του αριστερού του χεριού και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ με την βοήθεια των ανθρώπων της ομάδας του Λαυρίου.

Για την διευκόλυνση που παρείχανε στον Μπένα σε ότι χρειάστηκε όσον αφορά τις πρώτες βοήθειες στο γήπεδο, την μεταφορά του στο νοσοκομείο για ράμματα αλλά και στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» η διοίκηση της ΚΑΟΔ 1989 ΚΑΕ ευχαρίστησε την διοίκηση του Λαυρίου.

Για την ιστορία το Λαύριο κέρδισε με 87-69 με την πεντάδα του ΚΑΟΔ να αποτελούταν από τους Σπυριδωνίδη, Ζάρρα, Κολοβή, Χρυσικόπουλο και Σλαφτσάκη.



Υπενθυμίζεται πως η ομάδα της Δράμας πήγε με τους έξι Έλληνες παίκτες της στο Λαύριο γιατί δεν είχανε εκδοθεί τα έξι δελτία των ξένων της και πιο συγκεκριμένα των Πολκ, Τσόβιτς, Τζόουνς, Μάρκοβιτς, Μπάβτσιτς και Βον.