2 Οκτ 2011

«Επιμόρφωση εκπαιδευτικών Λυκείων στο μάθημα Ερευνητική Εργασία»


Στο πλαίσιο της υλοποίησης της Β΄ φάσης του Προγράμματος «Επιμόρφωση εκπαιδευτικών Λυκείων στο μάθημα Ερευνητική Εργασία (project)» εγκρίνουμε τη συμμετοχή των επιμορφωτών (Σάββατο 1 και Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011) και των επιμορφούμενων εκπαιδευτικών (Σάββατο 1 και Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011) που θα συμμετάσχουν στο εν λόγω πρόγραμμα.


Οι ανωτέρω εκπαιδευτικοί, τα ονόματα των οποίων έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Ο.ΕΠ.ΕΚ. www.oepek.gr, υποχρεούνται να προσκομίσουν βεβαίωση συμμετοχής, προκειμένου να δικαιολογηθεί η απουσία τους από το σχολείο.

Οι Περιφερειακές Δ/νσεις Εκπ/σης θα εκδώσουν τις σχετικές αποφάσεις μετακίνησης.

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΛΑÏΔΗΣ

3 ΣΧΟΛΙΑ:

Katerina Kalfopoulou είπε...

Συγγνώμη, 'απουσία τους από το σχολείο';; Απουσία Σαββάτου και Κυριακής;;;

Ανώνυμος είπε...

Όντως είναι αρκετά αντιφατικό. Στην ιστοσελίδα του οεπεκ δεν μπορέσαμε να βρούμε μία απάντηση.

Katerina Kalfopoulou είπε...

Αν αυτό ήταν το μόνο αντιφατικό δεν θα είχαμε κανένα απολύτως πρόβλημα! :)
Μένοντας στο θέμα του project θα πω ότι αντιφατικό είναι να διενεργήσουμε "διερευνητικές εργασίες" σε σχολεία που δεν έχουν βιβλιοθήκες, που δεν έχουν wi-fi κλπκλπ, αλλά όπως όλα τα άλλα θα το αντιπαρέλθουμε κι αυτό και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό.

Υ.Γ. μια πρόχειρη εξήγηση, πολύ πρόχειρη όμως και καθόλου ευσταθής, για τις χορηγούμενες άδειες, είναι ότι κάποιοι συνάδελφοι παρακολούθησαν την επιμόρφωση σε άλλους νομούς από αυτούς της κατοικίας/εργασίας τους.
Αυτό το επιχείρημα βέβαια θα αποτελούσε αιτιολόγηση αδειών, αν η επομόρφωση δεν άρχιζε στις 9.00 του Σαββάτου και δεν έληγε στις 16.00 της Κυριακής κλπκλπ

Καλή σας μέρα! :)