21 Σεπ 2013

Αναβάλλονται τα εγκαίνια των γραφείων της Χρυσής Αυγής σε Δράμα και Καβάλα

Χτες το μεσημέρι έγινε γνωστό με ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ που εστάλη σε όλα τα μέσα ότι η Χρυσή Αυγή αναβάλει τα εγκαίνια των γραφείων της σε Δράμα και Καβάλα .


Η Ανακοίνωση λέει τα εξής :

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή ως η μοναδική πραγματική πολιτική δύναμη ευθύνης, αποφάσισε για λόγους αποφυγής της διατάραξης της κοινωνικής ειρήνης να αναβάλει την διενέργεια των εγκαινίων και του αγιασμού των γραφείων των Τοπικών Οργανώσεων Καβάλας και Δράμας που είχαν προγραμματιστεί για το σαββατοκύριακο 21 και 22 Σεπτεμβρίου 2013.

Δεν επιδιώκουμε την πόλωση, δεν επιθυμούμε ταραχές στην πόλη μας! Δεν θέλουμε συμπολίτες μας να πληρώσουν με την καταστροφή των περιουσιών τους τις μικροκομματικές σκοπιμότητες των πολιτικάντηδων. Ταραχές και αποσταθεροποίηση επιδιώκουν επανειλημμένα οι συγκυβερνήσεις της υποταγής σε αγαστή συνεργασία με το αριστερό παρακράτος.

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή αναβάλει τα εγκαίνια, με σκοπό να καταδείξει -για μία ακόμη φορά στο πανελλήνιο- ποιοι είναι αυτοί που επιδιώκουν το εμφυλιοπολεμικό κλίμα, την διαίρεση του Ελληνικού λαού και τον Εθνικό διχασμό.

Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης
Νικόλαος Χρυσομάλλης μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου







1 ΣΧΟΛΙΑ:

Ανώνυμος είπε...

και να μην ανοιξουν ποτε καλο θα μας κανει δεν χρειαζομαστε τους φασιστες στην Δραμα..Η Δραμα ειναι ενδοξο μερος με πατριωτες οχι κοτες που σκοτωνουν κρυμμενοι σε συμμοριες..!!!