30 Ιαν 2013

Βράβευση από το Δήμο Δράμας τριών διακριθέντων μαθητών από πολύτεκνες οικογένειες


Ο Δήμος Δράμας στο πλαίσιο της γιορτής των Τριών Ιεραρχών,  πραγματοποίησε εκδήλωση βράβευσης τριών μαθητών πολυτέκνων οικογενειών, που διακρίθηκαν στις πανελλήνιες εξετάσεις. Στους  τρείς βραβευθέντες επιδόθηκαν αντίστοιχα τρείς φορητοί υπολογιστές χορηγία της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δράμας. 

   
Ο Δήμαρχος Δράμας Κυριάκος Χαρακίδης σε δηλώσεις του ανέφερε: «Οι Τρεις Ιεράρχες με το παράδειγμα τους,  σε μια εποχή δύσκολη πρόσφεραν σημαντικό έργο στην κοινωνία. Σήμερα όχι μόνο η εκπαιδευτική κοινότητα, αλλά και όλοι εμείς  με αφορμή αυτή την γιορτή,  θα ήταν χρήσιμο να διδαχτούμε από το έργο τους  που ήταν εμπνευσμένο  από τις πνευματικές αξίες.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και σήμερα ο Δήμος Δράμας τιμά μαθητές που ξεχώρισαν από ειδικές πληθυσμιακά ομάδες.  Για φέτος τιμούμε παιδιά από την πολυτεκνική κοινότητα. Μια κοινότητα με πολλαπλή προσφορά στην χώρα μας,  που χάρισε στον Ελληνισμό,  μεγάλες μορφές του πνεύματος,  των γραμμάτων και των επιστημών.

Τρία παιδιά πολύτεκνων οικογενειών που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και υποδείχθηκαν από τον Σύλλογο Πολυτέκνων της Δράμας Ο Άγιος Στυλιανός».