15 Οκτ 2012

Ο βιαστής της Ορεστιάδας διακινούσε και υλικό παιδικής πορνογραφίας!


Και για παιδική πορνογραφία βρίσκεται υπό έρευνα ο 42χρονος κατηγορούμενος για αποπλάνηση ανηλίκων. Η ιστορία έχει προκαλέσει σοκ στην Ορεστιάδα μετά τις αποκαλύψεις για την αποπλάνηση τεσσάρων 13χρονων κοριτσιών.


Ο κατηγορούμενος βρίσκεται ήδη στη φυλακή, ενώ οι αστυνομικοί προσπαθούν να συλλέξουν πληροφορίες και για άλλα θύματά του.

Τόσο το κινητό τηλέφωνο του 42χρονου καταστηματάρχη όσο και ο υπολογιστής που βρέθηκε στο σπίτι του, εστάλησαν στα ειδικά εργαστήρια της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να εξακριβωθεί αν περιέχουν υλικό παιδικής πορνογραφίας, είτε από το Ίντερνετ ή από τις δικές του αρρωστημένες δραστηριότητες με τα ανήλικα θύματά του. Σε αυτή την περίπτωση, ίσως ανεβεί ακόμη περισσότερο ο αριθμός των ανήλικων κοριτσιών που παρέσυρε.

Η προφυλάκιση του 42χρονου αποφασίστηκε από κοινού από εισαγγελέα και ανακριτή μετά την απολογία του για τις κατηγορίες που του προσάπτει η δικογραφία που σχηματίστηκε από την Ασφάλεια Ορεστιάδας, στην οποία περιλαμβάνονται και αυτές για παράνομη κατοχή οπλισμού μια και στο σπίτι του είχε ένα πιστόλι κρότου- λάμψης με 20 φυσίγγια, τέσσερις γεμιστήρες πολεμικού όπλου, μία βαλλίστρα, δύο μαχαίρια και δύο μικρά ξίφη, ένα πτυσσόμενο μεταλλικό γκλομπ και μία σιδερογροθιά.