11 Σεπ 2012

38ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ-ΟΔΗΓΗΤ​Η Δράμας



Χώρος δημιουργικής συνάντησης νέων ανθρώπων, ανέργων, εργατών και εργατριών, μαθητών και σπουδαστών, νέων ζευγαριών. Θα είναι ένα αντάμωμα της νιότης, της ελπίδας, του αγώνα για μια καλύτερη ζωή.

14 Σεπτέμβρη 2012 ώρα 7:30 μ.μ. Δημοτικός Κήπος  ΔΡΑΜΑΣ.


Οι εκμεταλλευτές σου, τα κόμματά τους, η λυκοσυμμαχία της ΕΕ σε θέλουν ανοργάνωτο, σκλάβο, απομονωμένο. Να αναζητάς λύσεις στους λαβύρινθους των αυταπατών. Σε θέλουν να εναλλάσσεις απλά τις κυβερνήσεις, γαλάζιες, ροζ, πράσινες από εκλογές σε εκλογές και όχι να ανατρέψεις την τάξη που βρίσκεται στην εξουσία.

Υπάρχει λύση! Συλλογική, οργανωμένη πάλη, εργατική αλληλεγγύη, ταξικός αγώνας.

Γνώρισε τις θέσεις του ΚΚΕ από πρώτο χέρι. Όχι από αυτά που λένε όσοι τις πολεμάνε. Οι εκμεταλλευτές και όσοι θέλουν να υποτάξουν το λαό και τη νεολαία στο σύστημά τους, διαστρεβλώνουν και πολεμάνε με λύσσα το ΚΚΕ, γιατί μένει αταλάντευτο στον αγώνα για τη λευτεριά από τα καπιταλιστικά δεσμά. Η εργατική λαϊκή εξουσία μπορεί να καταργήσει τα μνημόνια, να διαγράψει το χρέος, με αποδέσμευση από την ΕΕ. Γι' αυτό χρειάζεται ανατροπή των μονοπωλίων και του πολιτικού τους συστήματος. Μόνο έτσι θα είναι κυρίαρχος, ανεξάρτητος ο λαός, έτσι θα ζήσει  πραγματικά ευτυχισμένα.