11 Σεπ 2012

«Σαν παλιό σινεμά» – μία εντυπωσιακή παράσταση από τις κοινωνικές δομές στις 11 Σεπτεμβρίου



Διανομή  προσκλήσεων πραγματοποίησαν τα μέλη της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας στην περιοχή της «τουλούμπας»  στο κέντρο της πόλης, για την προφεστιβαλική εκδήλωση που διοργανώνεται από το Δήμο Δράμας,...
την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων και το Κέντρο Ημέρας Πολυδεύκης. Πρόκειται για μια εκδήλωση που διοργανώνεται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας και θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου στην πλατεία της Αγίας Σοφίας πίσω από τα «Ολύμπια» στις 19.30 το απόγευμα. Στην διάρκεια της εκδήλωσης με τίτλο «Σαν παλιό σινεμά»  θα παρουσιαστούν  θεατρικά δρώμενα, προβολή ταινίας, και εκθέσεις Χειροτεχνίας από τα Άτομα Με Αναπηρίες.
                         

Το πρωί ο Δήμαρχος Δράμας Κυριάκος Χαρακίδης ενίσχυσε με την παρουσία του την προσπάθεια προβολής που έγινε στο κέντρο της πόλης  για την συγκεκριμένη εκδήλωση  και επεσήμανε μεταξύ άλλων:  «Πρόκειται για μία πολύ όμορφη προφεστιβαλική εκδήλωση που διοργανώνεται από τις κοινωνικές δομές της πόλης μας.  Καλώ όλους τους συμπολίτες μας να είμαστε εκεί,  εμψυχώνοντας τα παιδιά που προσπαθούν να παρουσιάσουν εντυπωσιακά επιτεύγματα χάρη στους συνοδούς και εκπαιδευτές τους».